ZATEPLENÍ PŘÍZEMNÍHO BYTU V NOVOSTAVBĚ

THERMO INDUSTRY, a.s.

Problém: Budoucí majitelé a uživatelé mají vyšší nároky na utváření tepelné pohody vnitřního prostředí. Vzhledem k jejich pracovnímu vytížení bude byt sloužit především k odpočinku mezi pracovními směnami. Současně se majitelé chtějí chovat ekonomicky a ekologicky, hledali způsob, jak topit jen když jsou doma.
Řešení: Doporučena komplexní aplikace termoaktivní stěrky AERO-THERM®ve vrstvě 1 mm na obvodové stěny, včetně stěny sousedící se vstupní chodbou, a na stropy. S ohledem na polohu bytu nad nevytápěným suterénem také aplikace AERO-THERM® floor pod podlahovou krytinu. AERO-THERM® byl aplikován na penetrovaný podklad stěrkováním. Po zpolymerování jemně zbroušen a vyhlazen. Povrchovou úpravu malířskou barvou zajistili pracovníci stavební firmy. AERO-THERM®floor bude aplikován na podlahy v průběhu příštích týdnů, dle postupu dokončovacích prací v novostavbě bytového domu.
Přínos: Teplota podlahy má podstatný vliv na kvalitu bydlení. AERO-THERM®floor omezí prochládání podlahy a zároveň přispívá ke komfortní dotykové teplotě podlahové krytiny. Povrch obvodových stěn a stropů získá po aplikaci stěrky AERO-THERM® schopnost zužitkovat teplo z topidel, spotřebičů a dalších zdrojů, kterými jsou například i samotní uživatelé. Ve fázi zátopu jej vrací zpět a zkracuje dobu potřebnou k dosažení tepelné pohody. Po vyrovnání teplot omezí výměnu tepla mezi vnitřním vybavením a stěnami. Výrazně tak zvýší tepelnou stabilitu jednotlivých místností. Stropy jsou stejně jako podlaha významným činitelem vnitřní tepelné pohody.

  • Náhled fotografie u nabídky ZATEPLENÍ PŘÍZEMNÍHO BYTU V NOVOSTAVBĚ