JPV Trans,s.r.o.- Návěs s posuvnou podlahou- prodej

JPV Trans,s.r.o.

Návěs s posuvnou podlahou- prodej

Vyrábíme a prodáváme Návěsy s posuvnou podlahou pro Českou repubilku
Návěs s posuvnou podlahou nabízí mnoho výhod. Má velkou přepravní kapacitu a nízkou vlastní hmotnost. Hodí se nejen na všechny druhy sypkého nákladu, ale i na kusové zboží. Je proto ideální pro přepravu zboží na zpáteční cestě. Přivezete například suroviny do továrny a odvezete konečný produkt. Tímto způsobem se zlepší procento využitelnosti vašich vozidel!

Návěs s posuvnou podlahou- prodej
Jako absolutní jednička v Evropě nabízíme již více než 30 let dokonalé návěsy na přepravu zemědělských produktů, dřeva, odpadu a kusového zboží. Zaručujeme nejvyšší kvalitu. Dostanete solidní záruku a zařízení, na které se můžete 100% spolehnout. Díky vysoké kvalitě a vysoké zbytkové hodnotě při opětovném prodeji dosáhnete nejnižších nákladů životního cyklu. Na tuto skutečnost jsme hrdí a vy se na ni můžete kdykoliv odvolat.

Návěs s posuvnou podlahou- použití

Díky vysoké přepravní kapacitě a nízké vlastní hmotnosti jsou naše návěsy s posuvnou podlahou mimořádně vhodné na přepravu zemědělských produktů.
Hobliny, štěpky, piliny, odřezky, listí, uhlí, kůra, kořeny stromů, ořezané větve… Všechny tyto materiály mají nízkou hmotnost. Návěs se proto rychle zaplní a nevyužije se tak maximální povolená hmotnost přepravovaného nákladu. To je podle našeho názoru škoda.
K přepravě odpadu potřebujete robustní návěs. Za více než 30 let chápe společnost Knapen Trailers tuto skutečnost lépe než kdokoliv jiný. Jako absolutní lídr trhu vám nabízíme ty nejlepší návěsy.
Velkou výhodou návěsu s posuvnou podlahou je jeho rovné dno. Díky tomu můžete jednoduše naložit nejrůznější druhy kusového zboží, což je ideální pro přepravu na zpáteční cestě. A samozřejmě to znamená i vyšší výdělek!

  • Náhled fotografie u nabídky JPV Trans,s.r.o.- Návěs s posuvnou podlahou- prodej
  • Náhled fotografie u nabídky JPV Trans,s.r.o.- Návěs s posuvnou podlahou- prodej