Wellness víkend může být skvělá dámská jízda

Chcete si vyrazit jen tak sama ven, celý víkend se nechat obletovat, opečovávat a domů se pak vrátit odpočatá a krásnější? Když nepojedete sama, ale s kamarádkou, zažijete ovšem dámskou jízdu, na kterou se nezapomíná. Ať už se rozhodnete jakkoliv, nebudete litovat. Stačí si pouze najít vhodný hotel nebo penzion a vaše jízda může začít. Téměř po celé ČR již máte možnost si dopřát wellness pobyt se vším, co k tomu patří. A k tomu ještě mnohem víc!

Wellness procedury a doplňkové služby

Klasické procedury, které nabízejí wellness pobyty, jsou lázně, masáže, zábaly, sauna, vířivka či bazén. Další služby jsou už typické pro jednotlivé hotely a lokality v ČR. Jestliže jste duše sportovní a chcete si odpočinout především aktivně, kromě klasických procedur oceníte možnost návštěvy fitness centra, sportovních hřišť a heren, zapůjčení kol či holí na Nordic Walking, vše zdarma v rámci pobytu. Sportovní žena najde vyžití na víkendovém pobytu pro aktivní ženy v Severních Čechách. Pokud chcete spojit pobyt s kosmetikou, vydejte se do Jižních Čech, kde vám ošetří pleť a vytvarují postavičku. Jógínky ocení intenzivní jóga detox víkend na Vysočině. Relaxační víkend pro ženy může sestávat i z odlehčených hubnoucích kúr pro štíhlou linii. Některé beauty pobyty bývají dostupné i se slevou.

Regionální speciality a luxusní hotely

Co by byla dámská jízda bez sklenky kvalitního vína nebo piva? Víkendové wellness relaxační pobyty nabízejí i hotely zaměřující se na pivní koupele a ochutnávky vína. Ve Středních Čechách pivní koupele v opravdu luxusním provedení poskytuje hotel Malý Pivovar. Naložíte se do vany s bohatou pěnou a k tomu v rukou budete třímat nefalšované točené pivo přímo z pivovaru. Máte-li přece jen raději víno, Jižní Morava je pro vás jasná volba. Za ochutnávkou vína, vinnými zábaly a masážemi si zajeďte do Hustopečí nebo do hotelu Hanzel, který je zároveň přímo vinařstvím. Dejte s kamarádkou hlavy do hromady a vyberte si víkend vám ušitý na míru!