Moderní hala

V dnešní době existuje spousta příležitostí k podnikatelské činnosti. Může se pak lehce stát, že vaše stávající prostory přestanou nečekaně vyhovovat. Díky vzrůstající poptávce máte náhle málo místa. Je potřeba svižně zareagovat a najít vhodné prostory pro uskladnění všeho potřebného.

Rychlé řešení

Velmi úsporným a zároveň rychlým řešením pro zastřešení vašich podnikatelských aktivit může být textilní hala. Poskytne vám ten správný prostor pro skladování. Často ji také využívají chovatelé koní jako jezdecké haly a kryté jízdárny. Sportovci jimi zastřešují svá fotbalová hřiště nebo ledovou plochu. Zemědělci ji používají pro uskladnění sena, slámy, plodin a postaví pod ně rovněž zemědělskou techniku. Lze je vybudovat prakticky kdekoliv na vyrovnaném terénu. Snadno se také dají napojit na další budovy. Díky preciznímu řemeslnému zpracování a kvalitnímu materiálu jsou tyto haly dlouhověké. Nevyžadují po dobu používání téměř žádnou údržbu a úspěšně je využívají společnosti po celé České republice, ale už i na Slovensku.

Vysoká kvalita

Textilie, kterou jsou tyto textilní haly pokryty, je velmi kvalitní. Jedná se o vysoce odolnou, nánosovou PES tkaniku, jež je normovaná kategorizací ve skupině těžko hořlavých stavebních materiálů. Proto má velmi dlouhou životnost. Můžete volit z celé řady různobarevných odstínů. Lze ji i velkoplošně potisknout. Kromě krycí textilie se lehká skladová hala sestává ještě ze systému ocelových příhradových rámů, které jsou vzájemně propojeny fixačními ztužidly. Je to jednoduchá konstrukce, proto jdou všechny prvky snadno demontovat a lze tak sklady kdykoliv rozšířit, upravit nebo prostě jednoduše přemístit na nové místo. Díky vylepšování technologií výroby a neustálému vývoji lze dodat haly s perfektními vlastnostmi za opravdu rozumnou cenu.