Nakupujte výhodně – akce a slevy ve vašich oblíbených obchodech najdete na internetu

Máloco udělá člověku takovou radost jako nákup za výhodnou cenu. Od studentů přes živitele rodiny až po seniory – všem přijde vhod, když ušetří nějakou tu korunu. Supermarkety o tom přirozeně vědí a lákají nás do svých regálů prostřednictvím akčních letáků.

Papírovou reklamu klidně zahoďte

Ruku na srdce, prohlédli jste si vůbec někdy letáky a katalogy, které vám přistály ve schránce? Mnoho lidí reklamní tiskoviny rovnou vyhazuje nebo si lepí odmítavé slogany přímo na schránku, takže se jim vůbec nedostanou do rukou. U mladých panuje názor, že pročítání a vystřihování těchto slev se věnují pouze lidé důchodového věku, a tak získává sledování akcí až negativní konotaci. Přitom však sleva v obchodě potěší každého, málokdo je totiž tak bohatý, aby mu na cenovém rozdílu nezáleželo. Z toho jasně vyplývá, že potřebujeme moderní, novodobý způsob, jak získat o přehled o slevách v našem oblíbeném supermarketu a hypermarketu.

Slevový portál vám vyhledá akce ve vaší lokalitě

Kde jinde dnes hledat informace než na internetu? Také s akcemi, které pravidelně zveřejňuje snad každý supermarket, se můžete seznámit online, na stránkách Kupi.cz. Tento portál je vlastně širokou databází, která kromě slevových letáků nabízí srovnávání cen, vyhledávání konkrétních výrobků, cílené nabídky v okolí vašeho bydliště a mnoho dalších praktických funkcí. Vše je seřazeno dle kategorie jednoduchým, uživatelsky přívětivým způsobem. Slevy na sortiment, o nějž máte zájem, ať už jde o potraviny, elektro, oblečení či nábytek, vám již víckrát neuniknou.

Neustálý rozvoj zajistí, že nikdy nezůstanete pozadu

Má-li služba odpovídat moderním požadavkům, rozumí se samo sebou, že existuje také ve formě praktické aplikace pro smartphony a tablety. Nejinak je tomu v případě slevového portálu Kupi.cz. Uživatelé oceňují především možnost vytvořit si, a dokonce i sdílet nákupní seznam. Tvůrci portálu si také uvědomují, že práce na zdokonalení nikdy nekončí, takže se stránka stále vyvíjí k ještě větší spokojenosti uživatelů. Neustále zde také přibývají další a další letáky nejrůznějších prodejců, nikdo si nechce nechat ujít šanci oslovit potenciální zákazníky. Pokud jste PHP programátor, máte možnost připojit se k týmu a podílet se na inovacích webu – právě teď je pozice volná.