VIP autoškola Praha – 11 důvodů, proč si ji vybrat

Autoškola nás připravuje na naši celoživotní roli řidiče. S řidičákem dostáváme do rukou velkou odpovědnost a rovněž nás jeho pořízení nestojí vůbec málo peněz. Proto si obvykle dáváme na výběru autoškoly záležet. Mnohdy dáváme při výběru autoškoly na doporučení přátel a známých. Ale co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat hned i nám. Která autoškola v Praze nezklame? Podívejte se na služby, které nabízí VIP autoškola Praha.

Seznamte se s pražskou autoškolou, která šetří váš čas, peněženku a myslí speciálně i na ženy řidičky

Pražských autoškol je hodně. Některé však poskytovanými službami zaspaly dobu, jiné vám nemusí vyhovovat z mnoha jiných důvodů. Třeba kvůli tomu, že se vám nejsou jejich instruktoři ochotni přizpůsobit časově. Jiný přístup ke svým klientů a budoucím řidičům zvolila VIP autoškola Praha.Podívejte se na 11 důvodů, proč si ji vybrat.

1.Dobré ceny: VIP autoškola Praha nabízí konkurenceschopné ceny, které zrovna v Praze nebývají vůbec nízké.

2.Zahájení kurzu jen s 50% zálohou: Kurz autoškoly máte možnost zaplatit ve dvou splátkách.

3.Plánování jízd na míru: Organizátoři kurzu šetří váš nabitý čas. Jízdy máte možnost absolvovat každý den v týdnu a to vždy od 5:00 do 23:00. Instruktor vás na přání vyzvedne třeba doma nebo v práci.

4.Kurz zvládnete dokončit už do jednoho měsíce: Na řidičák nečekáte déle, než je nezbytně nutné. Když už se na autoškolu vrhnete, kurz zvládnete absolvovat velice rychle.

5.Máte možnost vybrat si trasy praktických jízd podle svých priorit: Nacvičte si jízdu na trase, kterou budete po skončení kurzu nejčastěji jezdit, nebo které se obáváte. Bývá to například cesta do zaměstnání, či trasa, po které plánujete vozit do školky či do školy děti.

6.Teorii zvládnete i prostřednictvím individuální výuky: Nemáte čas docházet na teoretickou výuku? Nemusíte. Absolvovat ji lze i individuálně s vaším instruktorem.

7.Seznamte se se svým instruktorem na zkušební jízdě zdarma: Nekupujte celý kurz jako zajíce v pytli. Objednejte se na zkušební jízdu trvající 60 minut. Máte ji zdarma.

8.Užijte si jízdy s profesionálními instruktory: Instruktoři VIP autoškoly Praha jsou pečlivě vybíraní profesionálové se vstřícným přístupem k absolventům kurzu.Jízdy s nimi vás budou bavit a rozhodně se naučíte vše, co si z autoškoly potřebujete jako novopečený řidič odnést.

9.VIP autoškola Praha je moderní autoškolou: Všechny informace o autoškole najdete na přehledném responzivním webu. K dispozici je online chat i platební brána pro jednoduchou úhradu kurzu s automatickým párováním vašich plateb a faktur.

10.Každý absolvent kurzu získá navíc dárek: Pro všechny úspěšné absolventy autoškoly je připraven dárek v podobě dárkové karty Mastercard v hodnotě 10 €. Lze ji použít pro nákupy v kamenných i online obchodech.

11.LADY kurz pro získání řidičského oprávnění skupiny B: Speciálně pro ženy nabízí VIP autoškola Praha speciální LADY kurz s možností nácviku krizových situací, se kterými se při jízdě lze setkat a to bez navýšení celkové ceny kurzovného.