Když se tradice spojí s moderním přístupem, wellness dostává novou tvář

V dnešní hektické době touží mnozí lidé po návratu k dávným přírodním medikamentům a kúrám, po tolik potřebné relaxaci a regeneraci psychické i fyzické stránky organismu. Uvědomují si, jak důležité je zastavit se a pečovat chvíli sám o sebe. Dá se říci, že wellness zažívá období největšího rozkvětu, avšak čelí také obrovské konkurenci. Na špičce se udrží takové služby a produkty, které klientům nabídnou něco víc – řeč je především o kvalitě, jež se samozřejmě odráží na výsledcích.

Síla přírody v novém kabátě

Společnost Wellea Europe s.r.o. na náš trh přinesla wellness přípravky odpovídající jak všem tradičním požadavkům na kvalitu, tak moderním trendům. Jedná se o sortiment německé značky cosiMed, lídra v oboru, která se může opřít o více než 30letou zkušenost ve vývoji jedinečných masážních, koupelových a wellness produktů. Kromě nejvyšší kvality se jí vyvinuté přípravky odlišují od ostatních alternativ především tím, že příroda je zde skutečně v centru zájmu. Najdete mezi nimi početné zastoupení BIO výrobků, důraz je kladen na obnovitelnost zdrojů, z nichž se čerpá, a přírodní složky zastoupené v olejích, emulzích a esencích jsou skutečně autentické – žádná syntetika. Tradiční postupy výroby a testování, ověřené dlouholetým používáním značky cosiMed v renomovaných fitness centrech, wellness střediscích a lázních po celé Evropě, slibují naprostou spolehlivost, takže opadnou obavy z vyzkoušení něčeho nového. Přitom se neustále zdokonalují pro ještě lepší účinek.

Masáž pro relaxaci těla i duše

Jednou ze specialit společnosti cosiMed jsou všemožné masážní přípravky, mezi nimiž hrají prim masážní oleje Wellness. Samozřejmostí je u nich optimální kluzkost, která umožňuje snadnou aplikaci a pohyb rukou maséra. Tato řada zaujme také svou kvalitou, za niž vděčí mimo jiné využití výhradně přírodních olejů a směsi esenciálních olejů – tedy žádná syntetická barviva, vonné látky či konzervanty. Přídavek esenciálních olejů umožňuje dosáhnout při masáží pozitivních účinků nejen na tělo, ale prostřednictvím vůně také na duši. V nabídce tyto oleje naleznete samozřejmě i samostatně, takže je kromě masáží budete moci použít také do koupele nebo do vonných lamp. Využívají sílu květů, listů, kůry i kořenů rostlin – jednotlivé druhy mají na lidský organismus nejrůznější účinky. Nejčastěji jsou vyhledávané k navození klidu nebo naopak povzbuzení, ke zvýšení imunity, a dokonce jako pomoc při hubnutí. Hledáte snadno roztíratelnou, méně mastnou alternativu k masážním olejům? Vyzkoušejte praktické masážní emulze.

Po masáži do koupele nebo do sauny

Wellness procedur existuje opravdu velké množství, každému člověku vyhovuje něco jiného. Jeden nedá na masáže dopustit, jiný na sebe nenechá sáhnout. Někdo si nemůže vynachválit pobyt v sauně, zatímco další horko prostě nesnese. Existují dokonce lidé, kteří se neradi máčejí ve vaně, ačkoliv pro většinu z nás je koupel vrcholem slasti. Společnost cosiMed myslí na všechny, v její nabídce tedy nechybí ani esence do sauny a koupelové oleje.

Chcete-li se se sortimentem seznámit lépe nebo ho rovnou vyzkoušet, navštivte stránky wellea.cz, případně se zastavte v jejich pražské kamenné prodejně.