Parkoviště u letiště už nenabízejí jenom pouhý prostor pro váš vůz

Máte naplánovanou dovolenou a konečně přišla doba, kdy na ní můžete vyrazit? Pokud je tomu tak i u vás, jistě jste si zvolili možnost dopravit se na letiště vlastním vozem, který poté necháte na jednom z dostupných parkovišť. Parkování letiště Praha je dnes zajištěno v dobré dostupnosti terminálů, což je rozhodně plus. Mezi další pozitiva můžeme zařadit také:

  • Pohodlnou cestu
  • Nízkou cenu
  • Bezpečí vozu

Dnes, v době, kdy lidé hledají stále větší komfort, musíme říci, že se služby daných parkovišť stále rozšiřují. Podívejme se společně na to, co vše mohou nabízet.

Odvoz zdarma jako základ

Mezi základní službu, která je dnes nabízena jako naprostá samozřejmost, dnes patří veškeré odvozy. Pokud si parkování u letiště Václava Havla zajistíte a umístíte zde svůj automobil, máte jistotu toho, že při příjezdu budete zdarma dopraveni k požadovanému terminálu. V době příletu budete zase bezplatně dopraveni k vašemu vozu. Komfort, který ocení každý.

Nechte si svůj vůz dokonale umýt

Neměli jste čas pro samé plánování a balení svůj automobil ani umýt? Nevadí. Můžete si objednat i tuto zajímavou službu. Během doby, co bude váš vůz na parkovišti, se o něho postará zkušený personál, který mu opět dodá dokonalý vzhled. Samozřejmě se může jednat jak o klasické ruční mytí karoserie, tak se může jednat i o čištění interiéru vozu. Po návratu z dovolené tak bude právě vaše auto doslova jako ze škatulky. Tím si buďte jisti.

Máte drobný technický problém

Odkládali jste u vašeho vozu drobnou technickou závadu? A to hlavně z nedostatku času? Pokud ano, můžete si ho nechat po dobu dovolené opravit. I to je jedna ze zajímavých doprovodných služeb. Nejenom, že si užijete svou dovolenou, ale zároveň jednoduše splníte všechny své povinnosti. Bez jakýchkoliv starostí. I to je důvod, proč parkoviště u letiště využívat. Pro náročnější zákazníky rozhodně to pravé.