Kadeřnictví Praha pro kvalitní střih i barvu

Kadeřnictví Praha vám dopřeje chvíle krásné a klidné relaxace třeba u šálku kávy či čaje. Kromě kvalitních služeb dostanete i dostatek informací k typu i kvalitě vašich vlasů. Budete moci vyzkoušet některý z druhů ošetření, které jsou přímo pro vaše vlasy. Zjistíte, které vlasové přípravky a formu vlasové péče máte používat. Zde také zakoupíte vlasové přípravky Ľoréal. Specialitou tohoto kadeřnictví je hloubkové regenerační ošetření vlasů a vlasové pokožky. Můžete si zde dopřát i žehlení vlasů, dokonalou regenerační péči o vlasy i kvalitní vlasovou kúru.

Kadeřnictví a první kvalitní střih

Kadeřnictví Praha Esmina vám dovede provést z rukou zkušených kadeřníků vysoce kvalitní střih. Ten je jak víme základem úspěchu. Na střihu záleží, podle něj pak můžeme velmi dobře vlasy upravit. Když jsou vlasy dokonale ostříhané, pěkně a snadno se upravují. Kvalitní střih je podmínkou pěkně upravené vizáže. Kadeřnické služby jsou zde poskytovány dámám i pánů. Střih kompletní, nebo jen střih ofiny či konečků vlasů včetně jejich dokonalého umytí je zde samozřejmostí. Ošetření a regenerační péče s vysušením, foukané i styling jsou součástí zdejší nabídky.

Kadeřnictví plné barev

Kadeřnický salon Esmina je plné barevných tónů. Hraje to zde doslova všemi barvami ve vysoké kvalitě. Chcete vyzkoušet zbrusu novou barvu nebo melír? Použijte zdejší kvalitní barvy L´Oréal, Revlon, barvení ĽOréal Inoa nebo šetrné barvení Majirel L´Oréal Professionnel. K barvení samozřejmě patří i dobarvení odrostů barvami L´oréal Luo Colour, Dia richesse a Dia light. Zdejší zkušení profesionálové zvládnou i odborné stažení barvy. Velmi moderní je stále melír, kalifornský, vícebarevný, metoda barvení zvaná Ombré, ale i šetrná trvalá nebo brazilský keratin. Máte obavu o zdraví vašich vlasů? Tak tady můžete být v klidu, po návštěvě kadeřnického salonu budou vaše vlasy zdravé, zářivé a vitální.