Za vaše nákupy peníze zpět na Tipli.cz

Víte, že je možné za nákupy získat část utracených peněz nazpět? Už jste slyšeli slovo cashback? Pokud je vaše odpověď záporná, pak je na čase to změnit. Můžete začít registrací na webové stránce www.tipli.cz. Tipli.cz mnozí znáte pod jménem Erabat. Vyskytuje se na českém trhu od roku 2012, takže je osvědčenou stálicí mezi ostatními weby, které se cashbacku také věnují.

Registrace je samozřejmě zdarma a zabere malou chvíli. Můžete ihned nakupovat a těšit se na svou odměnu v podobě vrácení části z vynaložené částky. Zcela logicky. Čím více utratíte, tím více peněz se vám vrátí zpět.

Jak na to?

Po registraci si na stránkách najdete svůj oblíbený obchod. Je jich zde velké množství. Jistě si na stránkách najdete i ten svůj. Na výběr máte z více než 350.

Obchody jsou ze všech možných kategorií. Ať už to je móda, zdraví, zábava, cestování, jídlo, hobby, domácnost, zahrada nebo elektro. Zkrátka nabídka obchodů pokryje všechna naše přání. Mnohé portály jsou pak univerzální. Tedy nabízejí snad vše. Je zde třeba velmi známý a oblíbený čínský aliexpress.com či český mall.cz.

Když si vyberete portál, ze kterého chcete nakupovat, stačí rozkliknout tlačítko "získat peníze z nákupu zpět". Nakupujete a šetříte.

Kolik získám zpět?

U každého obchodu je viditelně napsáno, kolik % z utracené částky vám bude vráceno. A nejsou to zrovna malé částky. Pokud budete nakupovat přes Tipli.cz, nabízí vám Aliexpress 8 % zpět. Ostatní obchody pak nabízejí odměnu za nákupy od 1 do 15 %. Nebo přímo finanční bonus.

A je i něco navíc?

Tento portál umožňuje nejen výhodně nakoupit, ale také získat další nemalý bonus za doporučení. Jedná se o 500 Kč pro vás. Navíc doporučený kamarád získá vstupní bonus 250 Kč.

Neváhejte, jděte do toho

Víc už asi není třeba dodávat. Nebo ano? Nakupujete rádi, nebo jenom z nutnosti to, co potřebujete? Proč si nedopřát malou radost v podobě odměny? Nenakupujte dráž, než je nutné.