Credit Limit je vaší finanční rezervou

Každý by měl mít aspoň pár desítek tisíc korun v záloze pro všechny případy. Nikdy nevíte, co všechno se může přihodit – rozbije se auto, které nutně potřebujete, abyste se dostali do práce, přestane fungovat pračka, bez níž se asi také těžko obejdete, apod. Život je plný nehezkých náhod. Ale co když žijete od výplaty k výplatě?

Spousta Čechů zálohu k dispozici nemá, případně si spoří na účet, z nějž není možné peníze libovolně vybírat. A přesně pro takové případy slouží rychlá půjčka Credit Limit od společnosti Ferratum.

Peníze bez opakovaných žádostí

Půjčka Ferratum Credit je postavená na tom, že si na začátku zvolíte určitou částku a z té můžete kdykoliv čerpat. Dala by se přirovnat k měšci peněz, do něhož sáhnete, kdykoliv potřebujete. Když máte zrovna dobré období, zase ho naplníte, aby tam příště něco bylo.

Samozřejmě to má určitá pravidla. Maximální částka v měšci je 35 000 Kč, víc nedostanete. Každý měsíc je třeba uhradit aspoň splátku ve výši 12, 5 % z aktuálně dlužné částky. Na druhou stranu se dá bez poplatků kdykoliv zaplatit i více, žádná maximální výše splátky není určena.

Krátkodobá půjčka bez poplatku

Dalším oblíbeným finančním produktem je krátkodobá půjčka, kterou Ferratum poskytuje úplně bez poplatku každému novému klientovi, jenž si požádá maximálně o devět tisíc. Krátkodobé půjčky jsou rovněž vhodné pro zaplacení nečekaných výdajů. Musíte však počítat s tím, že při opakované potřebě peněz bude nezbytné si o půjčku vždy znova zažádat. Jestliže vám tedy chybí peníze častěji, možná zauvažujte spíš o zmíněném Credit Limitu.

Půjčka pro každého

Nestyďte se zažádat o peníze, do finančních potíží se v dnešní době snadno dostane i slušný člověk. Pomoc je jednoduchá, půjčku lze většinou vyřídit za pár minut přes internet, ani se o tom nikdo z vašeho okolí nemusí dozvědět. Hlavně si dobře čtěte všechny podmínky a půjčte si jen tehdy, když jste si jistí, že budete schopní splácet.