Kde všude doma využijete úložné krabice

Všichni doma uchováváme spoustu věcí a ne všechny se vejdou do skříní, šuplíků a poliček. Možná už jste se dostali do fáze, kdy přebytečný majetek schováváte na skříně, pod postel, do sedačky. A pokud ne, vězte, že tento čas určitě přijde. A co pak?

Pro rozšíření úložného prostoru se dají využít obyčejné kartonové krabice. Vyrábí se jich obrovské množství. Ty obyčejnější schováte třeba pod postel, na půdu nebo do sklepa, a pokud si pořídíte ozdobné krabice se vzorem, mohou se stát moc hezkým doplňkem položeným na policích či na skříni.

Klasické klopové krabice na staré oblečení

Nejobyčejnější krabice užijete například na skladování starého oblečení, z nějž už vaše děti vyrostly. Když box pořádně zalepíte a popíšete, můžete jej odnést na půdu nebo do sklepa, oblečení uvnitř bude v bezpečí.

Archivační boxy na smlouvy, účtenky a fotografie

Speciální archivační krabice poslouží k uchovávání důležitých dokumentů. Snad v každé domácnosti se schovávají staré smlouvy, vysvědčení, rodné listy, doklady, účtenky, fotografie apod. Chcete-li v nich mít pořádek, je lepší dávat je na jedno místo, třeba do pečlivě popsaných boxů k tomu určených.

Krabičky na balení dárků

Menší krabice určitě využijete při balení dárků k narozeninám nebo Vánocům. Mnohé předměty se balí docela obtížně, obzvlášť pokud v tom nemáte žádnou velkou praxi, ale když je dáte do krabice, je to mnohem snazší.

Krabice na cukroví a dorty

A když už je řeč o oslavách, kartonové krabice se dají využít i na cukroví nebo dorty. Výhodné je pořídit si boxy s uchy, které se daleko lépe přenáší. Chcete se přece o svůj kulinářský výtvor podělit.

Organizér do šuplíku nebo poličky

Menší krabice je vhodné využít také jako organizéry do poličky nebo šuplíku. Můžete si do nich dát všechny svoje špulky s nitěmi, šroubováky nebo třeba čisticí prostředky. Pevné třívrstvé a pětivrstvé boxy najdou využití i v dílnách.