Vyberte si vtipné tričko s neokoukaným motivem!

Máte vysoké nároky, pokud se jedná o oblékání? Nevzali byste si na sebe tričko s trapným nápisem, které nosí kdekdo? Potom jsou pro vás určena trička s potiskem pro náročné, jejichž výrobci nezapomněli na dobrý vkus a slova do nich vpravili nenásilně a decentně. Stejně tak jako styl oblékání vyjadřuje vaši osobnost, tak i heslo na tričku o vás něco vypovídá. Tričko je i praktickým nástrojem, chcete-li originálně rodičům nebo partnerovi sdělit, že čekáte dítě. A jelikož se blíží svatý Valentýn, je to i zajímavý způsob, jak někomu říct „miluji tě“.

Tričko pro každou příležitost

Vtipné a pohodlné tričko se dá nosit kdykoliv, na party, do školy, na festival, do práce (platí pro neformální dress code). Jste-li superhrdinové, noste jej pod košilí jako praktický převlek. S košilí buďte Clark Kent, bez košile Pepek námořník. Nastávající maminky se blýsknou v originálním tričku s potiskem: „Baby loading...please wait!“ Nebo také s obrázkem mimina vykukujícího z bříška s komiksovou bublinou: „Ahoj!“ Chtějí-li oba partneři říct rodičům, že čekají potomka, ale nevědí jak na to, postačí k tomu dvě trička, která vydají za tisíc slov s nápisy: „Mamka“ a „Taťka“. Když se potřebujete v hospodě vyhnout tlachání o politice po volbách, odzbrojte spolustolovníky heslem: „Na mě se nedívejte, já jsem ho nevolil.“ Ajťáci se mezi sebou také poznají už podle výběru hesla: „Don´t Ctrl me!”.

Tipy na Valentýn

Oslavte Valentýna stylově a na rande si vezměte tričko s romantickým nápisem: „Born to love her/him“ nebo „I choose you“. Tápete, jak říct někomu, že ho milujete? Prostě za ním přijďte a zeptejte se ho, jak se mu líbí vaše tričko s obrázkem motýlků v břiše, s nápisem „Hug me!“ nebo „I love you“. Využijte toho, že si smíte vymyslet i vlastní znění textu a přidejte k němu jméno vaší lásky, tak nezůstane daná osoba na pochybách. Na své si přijdou všichni zadaní i páry. Abyste dali světu najevo, že už jste v páru, noste tričko s upozorněním: „UloveNÁ/Ý.“ Některé druhy triček se nejlépe nosí ve dvou, pro páry jsou určena dvojtrička, jejichž hesla se navzájem doplňují. Na jednom je tak napsáno: „He´s always sarcastic.“ Na druhém: „She´s always right.“ Na valentýnské party tak budou všichni vědět, ke komu patříte, a že jste spolu pravděpodobně už hodně hodně dlouho. Když se potom náhodou na party ocitnete v podnapilém stavu, pošlou vás domů společným taxíkem.