Není Andrej jako Andrej: Nový pokladní systém pro Apple

Andrej je nový pokladní systém, díky kterému zvládnete EET s pouhým iPadem v ruce. Stačí aplikaci jednoduše nainstalovat do vlastního zařízení a začít používat. Nákladné registrační pokladny jsou minulostí.

S Andrejem máte vše podstatné pro vaše podnikání na jednom místě. Aplikace zjednodušuje obsluhu zákazníků, hlídá zaměstnance a zároveň poskytuje podrobný přehled o stavu zboží i skladu. Nabízí velmi intuitivní ovládání a stabilní prostředí s rychlou odezvou.

A v čem je pokladní systém Andrej výjimečný?

1. S Andrejem neplatíte za nic, co nepoužíváte.

Není třeba si pořizovat nákladná nová zařízení, stačí si jen zakoupit pokladní aplikaci a začít používat. Andreje si navíc můžete sestavit přímo na míru, zaplatíte jen funkce, které opravdu potřebujete.

2. Andrej umí načítat čárové kódy.

Kód stačí nasnímat fotoaparátem, který je součástí vašeho iPhonu či iPadu. Obsluha zákazníků nikdy nebyla jednodušší a efektivnější.

3. Andrej se jako jediný pokladní systém specializuje pouze na iOS.

Díky tomu je aplikace vyladěna do největších detailů a zcela přizpůsobena potřebám uživatelů Apple produktů.

S Andrejem navíc nekupujete zajíce v pytli, můžete si jej stáhnout a vyzkoušet na 30 dní zdarma. Aplikaci je možné nainstalovat na iPad, iPhone nebo se přihlásit přes webové rozhraní na Macu a PC. Pokladní systém Andrej ocení jak provozovatelé restaurací, kaváren, obchodů nebo stánků, tak podnikatelé nabízející ubytování či jiné služby.

Systém vývojáři navrhli tak, aby se s ním zaměstnancům dobře pracovalo a motivoval je tak k prodeji. Prostředí Andreje se dá jednoduše přizpůsobit, je možné do něj přidávat vlastní fotografie produktů a v souladu se zákonem nastavit, zda se budou fiskalizovat.

Vyzkoušejte ještě dnes pokladní systém, díky kterému se obsluha zákazníků stane zábavou.