Termínované vklady jsou v současnosti nejvýhodnějším zúročením vložených peněz

Majitelé běžných účtů i ti, kteří by rádi své finance co nejlépe zhodnotili, rádi volí formu termínovaných vkladů. Tento způsob zúročení vložených finančních prostředků se jeví v současnosti jako jeden z nejvýhodnějších. Pojem termínovaný vklad označuje klientovu volbu banky nebo kampeličky, kam uloží své prostředky s předem danou úrokovou sazbou. Vyzvednutí peněz navýšených o přislíbený úrok je možné v konkrétním termínu. Ten se může pohybovat v řádu týdnů až několika let.

V aktuálním srovnání termíňáků jasně vede ANO spořitelní družstvo

Srovnání termíňáků na Měšec.cz ukazuje konkrétní bankovní ústavy a peněžní družstva v Česku s jejich nabídkou termínovaných vkladů. V přehledné tabulce s kalkulačkou se potenciální zájemce o termínované vklady on-line dozví výši maximální dosažitelné úrokové sazby při vkladu určité částky za konkrétní období, úrokovou sazbu s jinými parametry, výši úroků, úrok po zdanění a celkové hodnocení. Na pomyslném žebříčku se umístilo nejvýše ANO spořitelní družstvo s aktuálně nejlákavější úrokovou sazbou, jež dosahuje nyní 3,3 procenta. Tato nabídka patří v současnosti k nejzajímavějším na finančním trhu a žadatelé o termínové vklady by neměli váhat, jak naložit se svými financemi. Podobná nabídka se nemusí v brzké době opakovat.

Nejvýhodnější termínované vklady garantuje ANO spotřební družstvo

Jak popisují i renomovaní finanční a bankovní analytici, úroky na termínovaných vkladech se za poslední tři měsíce rapidně snížily. Tři bankovní domy přistoupily k minimalizování úrokových sazeb stejně jako některé kampeličky, kam patří i ANO spořitelní družstvo. Zmíněné ANO spotřební družstvo garantuje nejvýhodnější termínované vklady na českém finančním trhu s nejvyšším zúročením. Všichni klienti spořitelního družstva, ať stávající, či noví, se o své vklady nemusejí obávat, neboť ty musejí být a jsou zákona pojištěny. ANO spotřební družstvo termínované vklady pojišťuje až do výše 100 tisíc eur.

Jednoduché zřízení účtu on-line, nebo telefonicky

Sjednání termínovaného vkladu u ANO spotřebního družstva je snadné. Stačí kampeličku kontaktovat přes e-mail, nebo telefonicky a do 24 hodin bude každý požadavek promptně vyřízen. Založit se dá přes online formulář, to je nejjednodušší způsob. Doporučení nového zájemce o termínovaný vklad se zhodnocuje odměnou tisíc korun.