Monitoring produktivity zaměstnanců

S rozvojem firmy vždy souvisí i nábor řady nových zaměstnanců. Vývoj vždy znamená nutnost pružně se přizpůsobit měnícím se potřebám jednotlivých úseků, zavedením nových technologií i procesů. Podle činnosti firmy je třeba posilovat některá oddělení více, hledat cesty k vyšší efektivitě práce. K odpovědnému řízení firmy jsou tak naprosto nezbytně nutné přesné informace o výkonu firmy, ideálně v podrobném přehledu o pracovním vytížení i produktivitě jednotlivých zaměstnanců.

Kontrola fungování firmy

Není možné ani důstojné zajistit trvalý dohled nad prací všech jednotlivých podřízených. Po zaměstnancích se naopak standardně žádá velká míra samostatnosti a zodpovědnosti. Přesto jako řídící management můžete využít efektivní nástroje pro vhled do náplně jednotlivých lidí, rozvržení jejich pracovní náplně a skutečné vytíženosti. Pomocí přesných dat rozkryjete nejen možnou prokratistinaci a vytváření hluchých neefektivních procesů. Budete schopni správně přesměrovat a obsadit pozice, které jsou přetížené. Vytvoříte si objektivní pohled na reálné potřeby a vytíženost jednotlivých úseků a nasměrujete pracovní sílu na správná místa.

Neproduktivní zaměstnanci

Analýzou objektivně zhodnotíte procesy související s předáváním výstupů a dat mezi odděleními, ale také způsob využívání zavedených systémů. Dokážete sestavit efektivnější a modernější systémy pro vedení účetnictví, skladového hospodářství, logistiky firmy. Odkryjete skutečný čas věnovaný výhradně náplni svěřené práce.

Vyšší efektivita práce

Přesnou analýzou podloženou daty vyselektujete neproduktivní zaměstnance. Bohužel, je velmi těžké najít vhodné kandidáty pro všechny pozice. Někteří zaměstnanci spoléhají na zavedené staré procesy, nejsou ochotni se přizpůsobit nebo dlouhodobou prací beze změny ztratili motivaci se dál rozvíjet. Najděte potenciál každého zaměstnance a nasměrujte ho k výkonu práce, ve které je schopný podat mnohem vyšší výkony. Výrazně snížíte náklady a zlepšíte fungování firmy. Pro bližší informace se můžete obrátit například na odbornou firmu Safetica Technologies. Profesionálně vedený tým vás seznámí s možnostmi vedení monitoringu i konkrétního využití zjištěných výstupů.