Poškrábanou karoserii zachrání okamžitá oprava laku na místě nehody

Unikátní metoda opravy laku na automobilech vrací poškrábané a ťuknuté vozy do původního stavu během několika hodin. Není třeba zbavit se přepravního prostředku na několik dní, během nichž by v běžném autoservisu lakýrníci vůz nastříkali, zásah s pomocí metody smart repair Paint Fix Pro je téměř okamžitý a provádí se na místě, kde k nehodě došlo.

Opravy autolaku poškozeného kamínky a štěrkem

Počátek motoristické sezony přináší automobilistům mnohé nesnáze na vozovkách, které jsou znečištěné zbytky posypového materiálu, štěrkem a drobnými kamínky, jež dovedou nasekat pěknou paseku na laku aut, na náraznících, blatnících i čelních sklech. Tyto drobné škrábance i rozsáhlejší oděrky jsou snadno opravitelné díky systému Paint Repair Pro, který se aplikuje pouze na konkrétní poškozené části vozidla. Oprava laku auta probíhá rozstřikem speciální rychleschnoucí hmoty na daná poničená místa, jež se před nástřikem pouze opracují. Veškeré opravy karoserie se realizují na přesně vymezené ploše, čímž odpadá potřeba běžné demontáže karoserie a zpětné navrácení do původního stavu.

Praha přitahuje nehody, repase jsou prováděny na místě

Nejen nerovnosti a odletující částečky ze silnic jsou příčinou poškození karoserií a dalších částí aut. Motoristé ve větších městech, kde je zesílená hustota provozu na komunikacích, vědí, jak jednoduché je odření karoserie kvůli špatnému parkování, nedání přednosti či neopatrnému couvání. Právě pro obyvatele Prahy je zřízena první pomoc v podobě lakovny využívající systém opravy karoserie Paint Fix Pro. Odřený automobil je přelakován v rozmezí dvou až čtyř hodin, avšak nejdéle v den poškození mají motoristé své vozy opravené. Úspora času a nákladů je prvotním cílem autolakovny. Pro automobil je taková oprava karoserie šetrnější, neboť se lak nanáší pouze na poškozenou plochu. Po kontaktování lakovny pracovníci dojedou na místo, kde je oprava autolaku provedena. Řidiči tak nemají starost s přistavením a vyzvednutím vozu.

Bleskurychlá oprava ALU kol šetří čas a peníze

Stejně jako lakování bývá potřebná okamžitá oprava ALU kol. Zaměstnanci Paint Fix Pro Praha provádějí i tyto opravy litých hliníkových disků. V případě jemného poničení ALU kol jsou repase prováděny v co nejkratším termínu, ideálně během jednoho dne. Pokud není třeba důkladnějšího zásahu, ALU kola jsou opravována bez přezouvání pneumatik nebo sejmutí kol. Proto jsou zmíněné opravy laku i ALU kol prováděny tak rychle a spolehlivě.