Výběr svatebního oznámení

Svatba je samozřejmě spousta štěstí a radosti, ale jsou to také starosti s přípravou a organizací. Musíte myslet na spoustu věcí. Na prvním místě jsou samozřejmě svatební šaty a prstýnky, ale hned za těmito položkami je řada dalších. Mezi jedny z nejoblíbenějších povinností budoucích novomanželů patří výběr svatebního oznámení. Často se však stává, že pár si nedokáže ze současné široké nabídky všech možných svatebních oznámení vůbec vybrat. Jak tedy na to? A na co všechno musíte brát při výběru ohledy?

Jak vybrat svatební oznámení?

V současné době není problém vymyslet jakékoliv oznámení a určitě existuje někdo, kdo bude schopný vám jej vyrobit. Ovšem většina lidí ani neví, jaké svatební oznámení vlastně chce. Existuje tedy několik nepsaných pravidel, čím byste se měli řídit. Oznámení by mělo ladit s celkovým pojetím vaší svatby. Již skrze oznámení tak můžete svatebním hostům napovědět, v jakém duchu či barevném ladění vaše svatba bude. Romantická, klasická či originální. To vše se může projevit i na oznámení. Velmi oblíbené jsou také ta s fotkou. Zkuste doma najít nějakou vaši oblíbenou, nebo si rovnou domluvte focení se svatebním fotografem. Budete tak mít krásnou památku vy i vaši příbuzní a přátelé.

Kyoprint.cz

Novou a velmi pohodlnou variantou je také výběr oznámení pomocí on-line katalogu na internetu. Pokud se vám tato metoda líbí, zavítejte na stránky obchodu Kyoprint.cz. Vybrat si můžete z více než 1000 druhů oznámení. Zvolíte si vlastní barevnost i styl písma. Samozřejmostí jsou i obálky, které jsou zahrnuty v ceně. Abyste si byli výběrem skutečně jistí, nechte si zaslat vzorek. Nemusíte se bát ani času doručení. Kyoprint dodává vše do osmi pracovních dnů. Pak už stačí oznámení pouze doručit. Podle tradice by měli mít všichni pozvaní svatební oznámení nejpozději šest týdnů před svatbou.