Útulný hostel v Praze poblíž centra města

Chcete si vyrazit s kamarádkami na dámskou jízdu? Potřebujete si odpočinout od každodenních povinností? Hoďte všechno za hlavu a vyrazte na prodloužený víkend do Prahy. Díky levnému ubytování v pěkném prostředí se vám dostane té nejlepší péče, a dokonce nebudete počítat každičkou korunu. Zapomeňte na stereotyp všedních dní a nechte se vtáhnout do magie hlavního města České republiky.

Levné ubytování Praha nezklame

Pokud nemáte s rezervací levného ubytování v Praze zkušenosti, trošku vám pomůžeme. Klikněte na webové stránky hostelu Alfa, který se nachází v Hloubětíně a budete s objednávkou pro libovolný počet osob ihned hotovi. Hostelové pokoje jsou určeny pro jednu, dvě či tři osoby. Děti do pěti let nemají noclehy zcela zdarma. Pakliže plánujete dlouhodobější ubytování pro firmy i skupiny, čekají vás přitažlivé slevy a výhody.

Apartmány mají moderní vybavení

Pokud vám nevyhovují noclehy v hostelových pokojích, vyzkoušejte apartmány určené až pro 8 osob. Apartmány nepostrádají televizi, lednici, kuchyňku a sociální zařízení. Na co se ještě můžete těšit? Všechny generace osloví dostupnost MHD, jako jsou metro, tramvaj, autobus. Za zmínku stojí internetové připojení zdarma, parkování ve dvoře a u hotelu, prádelna a sušárna, pravidelný úklid na pokojích, televize v ceně, automat na limonádu, čaj i kávu a zapůjčení ručníků. Levné ubytování Praha uspokojí požadavky náročných hostů.

Co se děje v okolí hostelu Alfa?

Jen kousek od hostelu Alfa se rozprostírá O2 ARENA. Asi 5 minut metrem trvá cesta k Centru Černý most. Autobusem č. 110 se dostanete na výstaviště Letňany. Nákupní centrum Galerie Harfa i Fashion Arena Outlet jsou vzdálené pouhých 5 minut cesty. Milovníci historie neodolají prohlídce Václavského a Staroměstského náměstí, které jsou dosažitelné za 15 minut metrem na stanici Můstek. Levné ubytování Praha je vhodné pro firmy, dlouhodobé i krátkodobé noclehy.