Připravte si skvělý letní drink!

Horké počasí si žádá skvělé letní osvěžení ve formě osvěžujících letních drinků. Pokud tedy milujete svěží ovocné limonády, jste tu na správném místě. Dnes vám představíme recepty na 3 skvělé letní drinky, které si nejlépe vychutnáte s přáteli na zahradě nebo na terase.

Malinovou-ostružinový ledový čaj

Ingredience:

sypaný bylinkový čaj dle chuti, mražené nebo čerstvé maliny a ostružiny, med, máta, kostky ledu

Postup:

Uvařte bylinkový čaj a nechte jej vychladit. Do džbánku si nasypte led až po okraj, přisypte ovoce, přelijte čajem a do čaje vložte 15 lístků máty.

Okurkovo-ananasová limonáda

Ingredience:

kokosová voda, 1 hrnek čerstvého ananasu na kostičky, 1 hrnek salátové okurky na kolečka, kostky ledu

Postup:

Všechny ingredience vložte do mixéru a rozmixujte dohladka. Kokosovou vodu můžete nahradit perlivou minerálkou. Podávejte s tyčinkami, vytvořenými z okurky.

Melounová tříšť

Ingredience:

vodní meloun, 3 citrony, kostky ledu

Postup:

Meloun si nakrájejte na kostičky, které dejte zmrazit na 2 hodiny do mrazáku. Poté je dejte do mixéru, přidejte kostky ledu a citronovou šťávu a rozmixujte dohladka. Melounovou tříšť podávejte s kolečkem citronu.

Na výrobu tříští v mixéru budete potřebovat silného pomocníka, který si s kostkami ledu poradí. Doporučujeme kuchyňský vysokootáčkový mixér Orava RM-1500 W, který si hravě poradí se všemi tvrdými surovinami, má příkon 1500 W a za minutu zvládne až 23 000 otáček. Mixér Orava disponuje 6-ti čepelovým nožem z nerezové oceli. V 2 litrové nádobě z odolného průhledného zdravotně nezávadného plastu můžete připravovat nejen skvělé letní drinky, ale i dezerty, mléčné koktejly, smoothie, zmrzliny, dětskou výživu, polévky, omáčky a mnohé další pokrmy, které se je třeba rozmixovat. Vysokootáčkový kuchyňský mixér RM-1500 W rozmixuje ovoce i zeleninu při zachování všech výživných látek, které tělo potřebuje. Stabilitu mixéru podpoří gumové nožičky. Součástí balení je i nástavec, kterým lze při mixování přitlačit drť. Mixér Orava lze mýt v myčce nádobí.

Potřebujete do vaší domácnosti také kvalitní mixér? Tento a mnohé další si můžete prohlédnout na www.orava.cz.