Kanceláře a lofty jako v New Yorku jsou k dispozici ve Zlíně

Zakoukali jste se do reprezentativních kanceláří s moderním vybavením a výhledem na město, jako mají v New Yorku? Pak vězte, že máte jedinečnou šanci si kanceláře ve velkém stylu pronajmout za 3990 Kč/měsíc bez DPH + služby + energie. K dispozici jsou jak jednotlivé kanceláře, tak praktické open space – otevřená pracoviště, jež ocení větší firmy nebo redakce. Vaši klienti se k vám dopraví snadno díky poloze nadčasového objektu Max32 v centru Zlína. A pokud vám pronájem kanceláří nestačí, naopak byste chtěli v Max32 rovnou bydlet, pak nepropásněte jedinečnou šanci, která se neopakuje.

Pronájem loftů a kanceláří s možností investičního odkupu

Vybavené lofty o velikosti 41 metrů čtverečních jsou k pronájmu od 10 400 korun. V ceně nejsou započítány výdaje za služby a energie. Novinkou je výstavba posledních čtrnácti loftových apartmánů, jež budou pro nájemníky připraveny k nastěhování 1. srpna 2017. Protože se žádné další lofty stavět nebudou, zájemci o bydlení v loftových apartmánech by si měli pospíšit. Jedinečná nabídka se neodmítá. Kanceláře i lofty jsou primárně určeny k pronájmu. Zájemci o trvalé bydlení v Max32 mohou zvolit formu investičního pronájmu, jenž nabízí po pěti letech možnost odkupu za předem určených podmínek a započtením již zaplacené částky.

Vybavení bytů v Max32

Pronájem bytů ve Zlíně ve formě loftových apartmánů je vhodný pro každého, kdo ocení jedinečnost loftu se světlou výškou 4,2 metru. Pokoje mají vlastní vybavenou kuchyňku, moderní zařízení v obývacím pokoji a jídelně, otvíratelná okna s izolačním trojsklem, jsou vybaveny detektory kouře, bezpečnostním systémem a vysokorychlostním internetem. V budově jsou celkem čtyři výtahy, non-stop recepční služba, restaurace, nejmodernější fitness a wellness klub VITA SANA CLUB, obchody a dostatek zeleně mezi budovami a v okolí.

Pod taktovkou zkušeného developera

Za projektem stojí skupina CREAM, která v současné době spravuje více než sto nemovitostí v České republice. Jejich vizí je stavět společensky prospěšné, úspěšné a udržitelné budovy. Přesně takové jsou i chystané zlínské kanceláře. Projekt Max32 jednoznačně patří k těm nevýznačnějším v portfoliu a bezesporu jde o jednu z nejzajímavějších transformací původního industriálního areálu.

Zaujal Vás pronájem kanceláří a loftové bydlení v jedinečné budově s industriálním šarmem? Více informací se dozvíte na www.max32.cz.