Pánské mikiny, aneb stylově do sychravého počasí

Pánské mikiny už nepatří jen k výsadám žen, ale i mužů. Od podzimu roku 2015 patří pánské mikiny k základním kouskům šatníku. V tomto článku se dozvíte, jaké jsou nejstylovější mikiny a jak je správně nosit.

Jako největší trend se letos hlásí celoplošné potisky, metalické barvy či koženkové detaily, ale také důvtipné nápisy. Jaké si tedy pořídit kousky, aby váš šatník ožil? To vám prozradí následující řádky.

Pánské mikiny jsou nezbytný kousek oblečení pro každého muže

Pánské mikiny jsou velice módní. K dostání jsou ve sportovní, ale i elegantní variantě. Nejvíce jsou oblíbené u mladých mužů, ovšem muž v každém věku může vypadat stylově ve správně vybrané pánské mikině. Velice oblíbené jsou díky svému pohodlí a praktičnosti. Nemusíte totiž moc přemýšlet, co na sebe. Pokud máte k mikině dobře padnoucí kalhoty a nějaké trendy tričko. Máte skvělý outfit do města i na běžné denní nošení třeba do práce.

Pánské mikiny pro lepší podzimní náladu

Sychravé podzimní počasí volá po nových kouscích do našeho šatníku. A to nejenom za účelem teplejšího oblečení, ale za účelem nových a stylových kousků. Oblékněte si pro letošní rok stylové teplé kousky, které vás zahřejí a udělají parádu za vás. Výběr je poměrně rozmanitý. K dostání jsou mikiny s kapucí i bez. Stylové elegantní mikiny, ale i ty pro volnočasové aktivity. Mikiny se zipem i bez něj. Se vzory nebo jednobarevné. Každá má své kouzlo a využití.

Pánské mikiny, aneb letošní trendy

Největším trendem letošního roku jsou jednobarevné modely pánských mikin, které jsou vhodné pro pány elegány. Hodí se v kombinaci s elegantní košilí nebo stylovou polokošilí ladící barvy. Skvělá je kombinace tmavé rozpínací mikiny, která vám bude sedět na tělo a k tomu bílá košile s jemnými proužky. Přidejte tmavé kalhoty a můžete vyrazit do práce nebo s kamarády na večírek.

Pánské mikiny

Letošním trendům v mikinách také vévodí mikiny s šikmým zapínáním v podobě zipů a druků. Jedná se však o mikiny vhodnější spíše na volný čas, než do práce. Naprosto úchvatně vypadají v kombinaci s džínami a trendy tričkem.

Absolutně trendy jsou modely s pestrými potisky a nápisy. V kombinaci s džínami vykouzlí stylový avšak zároveň pohodlný vzhled, který odpovídá i velmi náročnému vkusu.

Jak kombinovat pánské mikiny s oblečením

Když se řekne mikina, spousta mužů si představí sportovní oblečení. Zapomeňte však na sportovní look. Hitem je zakomponování mikini do elegantního outfitu.

Pánům sluší kombinace džínů, bílých tenisek a kšiltovka. Sáhnout však můžete místo džín i po kapsáčích, které jsou stále velmi moderní. Mikiny volte stejného odstínu jako je tričko nebo ji slaďte s vaší kšiltovkou či teniskami.

Perfektně také vypadají mikiny v různých barevných kombinacích. Pěkná je karamelová, tmavě modrá, šedá nebo oranžová. Stylová je také červená nebo vínová. S takovými kousky okouzlíte své okolí při každé příležitosti.

Pokud chcete vypadat stylově a jít s dobou, sáhněte po mikinině v kombinaci s elegantní bundou. Rolák nebo kapuci mikiny nechte venku a zápěstí ozdobte masivními hodinkami. Přidejte kožený pásek na džíny a můžete se vydat ven. V takové kombinaci budete skutečně IN.

Inspirujte se ženami

Všimli jste si někdy, jak ženy ladí své otfity. Jak dokonale dokáží zkombinovat mikinu v elegantním stylu, třeba i s lodičkami? Pozorujte je a inspirujte se jimi. I muži mohou být styloví elegáni s mikinami. Jde jen o to zvolit správné barvy a vhodné doplňky jako jsou kšiltovky, kožené pásky, tkaničky nebo stylové polobotky.

Někdy stačí stylová mikiny, dobře padnoucí džíny a tmavé polobotky abyste vypadali stylově a trendy.