Kam se sutí a odpadem? Toť otázka

Se sutí a odpadem ze stavby je pokaždé problém. Do popelnice suť nepatří, a když už, spotřebovali byste popelnic tolik, že byste se nedoplatili. Jak tedy postupovat, pokud vyklízíte půdní prostory v činžovním domě, rekonstruujete byt, nebo vyklízíte sklep? Jednoduše. Objednáte si přistavení kontejneru u firmy, která se o odvoz a následnou ekologickou likvidaci veškerého odpadu postará.

Přistavení a pronájem kontejnerů

Rekonstrukce, stavba, stěhování či vyklízení jsou činnosti, které zaměstnávají mnoho řemeslníků a vlastníků objektů několik dní až týdnů. Logistika, zajištění financí i konkrétních pracovníků na místě, stavební dozor a mnohé další úkony vyžadují notnou dávku trpělivosti. Pokud na některou ze zmíněných akcí nemáte čas, najmete si zodpovědné osoby, jež vám s daným úkolem pomůžou. V průběhu přestavby i v samotném závěru realizace vzniká podstatný problém - kam s nahromaděnou sutí, odpadky a nerecyklovatelným smetím.

Odvoz suti a odpadu

Pokud jste z Prahy, vyřeší za vás potíže s odpadem specializovaná firma Odvoz suti a odpadu http://www.odvoz-sut.cz/. Nejenže vám kontejner přistaví hned po objednání, což je umožněno jejich flexibilními pracovníky a dostatečným množstvím velkokapacitních kontejnerů, ale po závěrečném odvezení a ekologické likvidaci vám vystaví i certifikát, jak bylo se sutí i smetím naloženo. Toto potvrzení o převzetí odpadu ke zneškodnění vám bude do budoucna sloužit pro kolaudaci stavby. Pracovníky společnosti můžete kontaktovat v pracovní době od pondělí do soboty, kontejner budete mít přistaven již hodinu a půl po zadání požadavku. Telefonické kontakty naleznete na firemním webu. Společnost není zaměřena na pouhé přistavování a pronajímání kontejneru, následný odvoz suti a odpadu, můžou se na ni obrátit stavební firmy nebo jednotlivci, již potřebují zeminu a stavební materiál přivézt.