Jak vybrat dárek pro svého otce?

Minimálně dvakrát do roka každý z nás řeší, čím obdarovat své blízké. Vybrat takový dárek, který skutečně najde využití a nebude na něj jen sedat prach, to je mnohdy nesnadný úkol. Kladete si také často otázku: „Co mám dát taťkovi k narozeninám?“ Nechte se inspirovat naším článkem.

Audio technika potěší každého rockera

Pokud je váš otec zarytý „bigbíťák“ a nedá dopustit na klasiky (což v jeho podání znamená AC/DC, Led Zeppelin a Iron Maiden), pořízení kvalitního audio vybavení je trefou do černého. Pokud chcete dopřát jeho sousedům trochu klidu, kupte mu pořádná stereo sluchátka s ergonomickým designem. Ta mu poskytnou nejen kvalitní poslech, ale i pohodlí při posluchačských maratonech.

Skuteční hudební fajnšmekři se nespokojí s digitálním zvukem a preferují analogové nahrávky. Pak určitě sáhněte po gramofonu s CD přehráváním i USB vstupem, aby si mohl vychutnat hudbu všech formátů. A díky nutnosti neustále doplňovat sbírku LP desek novými kousky máte vyřešeny dárky minimálně na dalších deset let.

V nabídce audio techniky e-shopu Orava najdete i repro soustavy, „magneťáky“ a autorádia.

U kutilů je to snadnější, než se zdá

I když se časy i společnost mění, domácí kutilství přece jen stále zůstává především mužskou doménou. Ulehčete tátovi práci a pořiďte mu pořádný „vercajk“. S akumulátorovou vrtačkou PLCD-102 mu půjde práce pěkně od ruky. Díky její LED diodě bude vždycky vidět co vrtá, a tak bude jeho práce nejen pohodlnější, ale především bezpečnější. Vrtačka vydrží pracovat na jedno nabití až 30 minut.

Ať už máte doma rockera, kutila, nebo obojí v jedné osobě, určitě nic nezkazíte ani dobrou knihou. Nejlépe pak tematicky zaměřenou přímo na některou z oblastí jeho zájmu. Každoročně vychází nepřeberné množství publikací, věnujících se rockové hudbě, výrobě kytar i stavbě zahradních přístřešků. Určitě mu tím uděláte radost.