Poznejte člověka podle dárku

Napadlo by vás, že podle toho, jaký dárek dostanete, můžete zjistit něco o daném člověku? Každý z nás vybírá dárky tak, aby druhého potěšil, a většinou dává do dárku kousek sebe, aniž by si to uvědomil. Nechte tedy promlouvat dárky a zjistěte o lidech kolem sebe víc.

Praktické dárky

Mezi oblíbené typy dárků rozhodně patří ty praktické. Ať už se jedná o pomůcky do kuchyně, dárky do domácnosti nebo třeba kosmetické balíčky. Praktické dárky většinou darují spořiví a přemýšliví lidé. Tito lidé mají rádi určitý řád a milují pořádek. Chtějí vám dát dárek tak, abyste jej použili a také aby vám dárek například ulehčil práci nebo pomohl k organizaci věcí, například v šatníku nebo v koupelně.

Dárky pro více lidí

Možná už jste zažili situaci, že jste například od rodičů dostali dárek pro sebe i svého partnera. Některé zamilované dárky z lásky k tomu přímo vybízí, jiné pak můžete užívat společně a darující tak vyřeší obdarování jedním dárkem dvou lidí najednou. Lidé, kteří vás překvapí hromadným dárkem, který není jen pro vás, ale i pro vaše blízké, tak jsou velmi srdeční a v životě potřebují jistotu hlavně v mezilidských vztazích. Milují společnost a jsou přátelští a oblíbení.

Moderní výstřelky

Oblíbenými dárky je také elektronika a veškeré její příslušenství. Můžete darovat například originální doplňky k počítači, vtipné dárky do kanceláře nebo chytré dárky, které překvapí a zároveň pobaví. Lidé, kteří se orientují na trhu moderních technologií a potrpí si na trendy výstřelky, jsou sebevědomí a svůj život žijí v rychlém tempu. Rádi se obklopují luxusem a občas trošku zapomínají na city.

Vtipné dárky

K narozeninám nebo třeba k výročí a svatbě můžete zvolit vtipné dárky. Tyto dárky se mohou dotýkat alkoholové nebo ještě vyhledávanější milostné tématiky. Je důležité vědět, že obdarovaného opravdu rozesmějete a potěšíte. Smysl pro humor je tedy více než nutný. Ti, kteří vybírají vtipné dárky jsou bezprostřední, kreativní lidé se kterými se nikdy nenudíte. Mnozí z nich si umí udělat legraci sami ze sebe a často jsou ve společnosti skvělými baviči.

Jedlé dárky

V minulosti patřila mezi nejoblíbenější dárky bonboniéra. Dnes obyčejnou čokoládu nahradíte originálním ztvárnění čokoládových figurek nebo můžete vyzkoušet například čokoládové máslo nebo třeba kvetoucí čaje. Tyto dárky potěší, ovšem některým lidem je líto, že když dárek sní nebo vypijí, tak jim nic nezbude. Jedlé dárky dávají většinou požitkáři a lidé, kteří žijí naplno. Chtějí si užít každou chvíli a nepotřebují přemýšlet a řešit, co bude druhý den. Žijí teď a tady a svým optimismem dokážou nakazit i ostatní.

Poukazy a peníze

Někteří lidé se bojí vybrat dárek, protože si nejsou jistí, že se bude protějšku líbit. V tom případě darují peníze a nechají člověka, aby si dárek vybral sám podle svých tužeb. V některých případech tito lidé volí poukazy nebo vouchery na nákup v určitém obchodě. Nejvíce to o takto darujících vypovídá, že jsou nerozhodní, mají strach projevit vlastní názor a může to být méně komunikativní lidé. I když neoplývají tak bohatou fantazií při výběru dárku, vždy si na vás vzpomenou.