Užijte si svobodnou dovolenou s celou rodinou v obytném autě

Toužíte vyrazit s celou rodinou na dovolenou a být zcela nezávislí na turistických ubytovnách, kempech a hotelích? Zastavit si a přespat, kde chcete? Naložit kola i početné potomstvo pohodlně do jednoho auta, ve kterém je dostatek prostoru na přespání, zařízená kuchyňka a WC? Pak jste na správné adrese. Prověřená půjčovna obytných aut nabízí servisované vozy včetně vybavení a příslušenství za ceny, jaké v tuzemsku nenajdete.

Levná dovolená v plně vybaveném obytňáku

Možná jste v mládí stopovali, spali pod širákem nebo jen tak vyráželi do neznáma a vzpomínáte na tuto svobodnou dobu s nostalgií, již byste rádi předali také svým potomkům. Netradiční zážitky, místa zcela prosta dalších turistů, levné cestování v Česku i v zahraničí, spánek pod širou oblohou, odpočinek v lokalitách, která se vám zrovna zalíbí, to vše umožňuje cestování v obytném voze. Že vám zrovna obytňák ve vozovém parku schází? Nevadí. Půjčte si jej. Půjčovna obytných aut poskytuje auta za denní půjčovné 3200 korun během prázdnin, což není tak závratná suma, pokud si odečtete poplatky za ubytování v hotelu nebo kempu. Mimo letní sezonu se obytňáky půjčují i za 2000 Kč/den. Pro řízení obytného vozu do 3,5 tuny stačí řidičský průkaz s oprávněním B.

Podmínky pronájmu obytných vozů

Při době pronájmu obytného vozu přesahující sedm dní se denní půjčovné snižuje o 100 korun. Minimální doba pronájmu jsou tři dny a není stanoven limit maximálního počtu ujetých kilometrů, což je výhoda oproti jiným půjčovnám. K ceně půjčovného se ještě připočítává jednorázový poplatek 1500 Kč zahrnující vybavení vozu plynovými lahvemi, toaletním papírem a tabletami do toalety.

Kompletně vybavené auto, kuchyňka i toaleta

O další zařízení obytného vozu se také nemusíte starat. Vybavení pojímá navigaci pro celou Evropu, klimatizaci, venkovní markýzu, držák na dvě kola i skútr, a dokonce LED televizor. Plně zařízená kuchyňka obsahuje příbory, hrnečky, talíře, hrnce, prkýnko na krájení a struhadlo. Nezapomnělo se ani na kempingový nábytek se stolem, čtyřmi židlemi a čtyřmi křesly, koberec pod markýzu, kbelík a kanystr na vodu. Teď už vám nezbývá než zabalit osobní věci, hygienické potřeby, bicykly i plavky a můžete vyrazit za hranice všedních dnů s plně servisovaným obytným vozem Fiat Ducato.