Kancelářské prostory jsou k mání po celé Praze. A do roku 2018 se chystá dokončení dalších

Poptávka po nových kancelářích k pronájmu a prodeji v Praze i dalších městech rok od roku roste. Je to dáno nejen zvyšujícím se počtem firem, ale také mnohdy neodpovídajícími kvalitami zázemí, které trápí současné společnosti a podnikatele. Výhled je ale optimistický.

Zájemcům budou během letoška a příštího roku k dispozici stovky tisíc metrů čtverečních nových kanceláří

Kanceláře v Praze jsou sice poměrně drahé, druhou stránkou věci je fakt, že se jedná o vůbec nejatraktivnější lokalitu v rámci České republiky, vyšší ceny jsou tak naprosto logické. A není se proto čemu divit, že zájem o ně je i nadále vysoký. Jen do konce příštího roku se předpokládá, že se nové kanceláře postaví v české metropoli na téměř 450 000 m².

Pokud hledáte prostory, kde je možné uskutečnit pronájem kanceláří, stojí za povšimnutí nabídka společnosti Prague Offices Solutions s.r.o.. Na jejím webu najdete celou řadu míst, kde v administrativních budovách může vaše firma najít kvalitní zázemí za rozumné ceny.

Aktuální projekty, kde se počítá s pronájmem kancelářských jednotek

Jednou z atraktivních nabídek je pronájem kanceláří na Praze 8 – Karlín v budově Butterfly. Nabízí ideální zázemí v moderní rezidenční čtvrti s obchodní oblastí. Celkem je zde více než 23 000 m² ploch k pronájmu. Na Praze 8 v Libni si pak lze najít kanceláře k pronájmu v administrativním objektu Palmovka Open Park. Postupně zde vznikne více než 25 000 m² pronajímatelných ploch, kde nebudou chybět moderně zařízené kancelářské jednotky.

Pokud hledáte kanceláře v Praze k pronájmu, je nyní opravdu z čeho vybírat. Na webu společnosti Prague Offices Solutions s.r.o. najdete přehledný popis mnoha budov, kde je možné pronájem uskutečnit. Získáte i přehled o cenách a další praktické informace.