Aldigo – placené schůzky konečně vstupují do 21. století

Žijeme v době sociálních sítí a chytrých aplikací, které spojují přátele, pomáhají cestovatelům najít pokoj k pronajmutí, usnadňují randění i prodej nepotřebných věcí. V oblasti erotických služeb podobná síť dosud chyběla, moderní katalog společnic Aldigo, jehož stránky se rozběhly letos v květnu, však všechno změnil.

Technologická platforma spojuje společnice s muži

Aldigo funguje na známém principu zprostředkovatele mezi nabídkou a poptávkou. Hledáte-li společnice na služební cestu, holky na sex nebo reprezentativní escort na firemní akci, tato technologie vám pomůže ke sjednání placené schůzky - bez zbytečných komplikací a okamžitě. Stačí jen vyplnit krátký registrační formulář a už si můžete prohlížet zájemkyně ve vašem okolí. Placené randění ještě nikdy nebylo tak jednoduché! V současnosti jsou na síti pouze společnice Praha, jelikož v hlavním městě šlo předpokládat největší zájem ze strany domácích i turistů, Aldigo se však v brzké době rozšíří i na další města.

Plánování pracovních příležitostí jednoduše a bezpečně

Ženám tato aplikace v mnohém usnadňuje jejich práci. V Aldigu se mohou prezentovat tisícům potenciálních klientů, kteří hledají dívku online, plánovat schůzky, ale také si jednoduše nastavit své meze. S muži si mohou dohodnout schůzku přes vestavěný messenger, a tak přesně vědí, kdo se o ně zajímá, a zda jsou ochotny na podmínky přistoupit. Mohou ovlivnit termín, místo, čas, délku i náplň setkání a o všem mají neustále přehled. Domluva se na závěr ještě potvrdí telefonickým hovorem.

Zprostředkovatel a ochranná ruka

Platforma Aldigo, na jejímž počátku stál příběh jednoho muže, jenž nemohl sehnat společnost na obchodní cestu, se rozrostla v jedinečný katalog erotických služeb 21. století. Působí nejen jako prostředník, ale také jako jakýsi němý dohled nad schůzkami, které jsou zde smluveny, proto si málokdo dovolí porušit nastavená pravidla. Kdyby se tak přesto stalo, prostřednictvím aplikace lze přivolat pomoc. Mužům i placeným společnicím tedy Aldigo poskytuje přesně to, co v této oblasti dosud chybělo: jednoduché, transparentní smlouvání schůzek a pocit bezpečí.