Povyšte svou manažerskou kvalifikaci na nejvyšší stupeň

Na manažery jsou v posledních letech kladeny čím dál vyšší nároky. Trendy v oblasti managementu se totiž rychle mění a držet s nimi krok není snadné. Navíc se i do této oblasti čím dál více dostávají technologie, a kdo jim není otevřený, má utrum. Znalosti si lze doplňovat samostatně, avšak spousta manažerů se raději vrátí do školy.

Ve fázi, kdy už nějakou dobu pracujete na manažerské pozici, po vás samozřejmě nikdo nebude chtít, abyste se znovu vrátili do lavic. Pro ostřílené manažery je určené studium DBA, nejvyšší možné vzdělání ukončené titulem DBA, který sice není považován za akademický, ale zaměstnavatelé si ho váží. Absolvováním DBA totiž dáváte najevo, že jste ochotní se nadále vzdělávat a pracovat na sobě. A to je dobrý předpoklad pro všechny, kteří se chtějí uplatnit na vyšších manažerských pozicích.

Studium DBA vám dá víc než jen moderní znalosti

Vyšší plat, povýšení, lepší uplatnění na trhu práce. I to jsou důvody, proč se lidé pouští do studia DBA. Zpravidla jsou tyto jejich představy po absolvování ročního programu naplněné. Zaměstnanci dokážou takový titul ocenit, absolventi jsou zase rádi, že se jim částka vynaložená za studium brzy vrátí. Pouze kvůli penězům byste se však do studování pouštět neměli.

Velkým plusem do života jsou rovněž kontakty získané ve škole, ať už na zkušené lektory či spolužáky, a samozřejmě znalosti. Studentům jsou předkládány informace o aktuálních tématech, jako jsou digitalizace, umělá inteligence nebo průmysl 4.0. Tedy aspoň takhle to chodí na Cambridge Business School.

Každý je strůjcem svého studijního programu

Cambridge Business School nabízí studium DBA v Praze. Abychom byli přesní, studovat můžete z celé republiky, pouze čtyři osobní setkání během roku probíhají v Praze. Pro studenty je totiž připravený propracovaný e-learningový systém, v rámci nějž mají veškeré studijní materiály dostupné odkudkoliv, kde je připojení k internetu. Díky tomu zvládne DBA vystudovat i ten nejvytíženější manažer.