Možným problémům s automobilem se dá předejít s předstihem

Zručný automechanik si zvládne drobné opravy na svém autě udělat sám. Ovšem když nastane větší problém, případně je třeba opravit auto po autonehodě, už se musí obrátit na autorizovaný servis. Pojišťovny totiž nereflektují domácí opravy, a to ani u prověřených servismenů. Se správkou vozu po nehodě je třeba kvůli proplacení práce a materiálu navštívit servis autorizovaný.

Autorizovaný servis s komplexními službami a náhradními díly je k nezaplacení

K nejoblíbenějším a nejpoužívanějším automobilům v tuzemsku jednoznačně patří vozy Škoda a Volkswagen. Jejich spravováním se zabývá autorizovaný servis Volkswagen. Nemusí se hned jednat o opravu auta po nehodě, servis má ve svém portfoliu komplexní výčet služeb pomáhajících motoristům a jejich vozům. To jsou veškeré karosářské, lakýrnické práce, prodej originálního příslušenství, náhradních dílů, expresní servis zahrnující výměnu oleje, drobné správky, měření emisí, přípravu a zajištění STK kontroly.

Expres servis, non-stop odtahová služba, poskytnutí náhradního vozu

Přednostní servis vozů Volkswagen Golf, Volkswagen Passat, Volkswagen Transporter, Škoda a dalších se týká především těch zákazníků, kteří si zakoupili automobil na pobočce Auto Podbabská. Při poruše auta nebo autonehodě je motoristům k dispozici non-stop odtahová služba a je jim nabídnut náhradní vůz. Motoristé by se u své pojišťovny měli ujistit, zda jim bude částka za odtah a pronájem náhradního vozu proplacena, ušetří tak nemalé částky.

Záruční a pozáruční servis, montáž autodoplňků, pneuservis

Běžný servis pojímá pneuservis, montáže autodoplňků, autorádií, alarmů, mobilních telefonů, hands-free sad a navigací. Při nákupu nového či ojetého vozu z Auta Podbabská je samozřejmostí komplexní záruční a pozáruční servis prodaného auta. Najít si zručné mechaniky, kteří se o váš automobil budou preventivně i akutně starat s láskou a zručností, je kumšt. Neponechávejte nic náhodě a svěřte automobil do rukou šikovných, levných a rychlých servismenů.