Dřevěné hodinky: Elegance s nádechem přírody

Rádi byste poněkud oživili svůj outfit a přišli jste na to, že by se vám mohly hodit nové hodinky? Pokud ano, máte samozřejmě k dispozici obrovské množství modelů, jež se dnes na trhu nacházejí. Většina se vyznačuje spoustou funkcí a jen málokteré dokážou vsadit na zcela neotřelý vzhled, který dokáže upoutat pozornost. Právě proto se vyplatí zvolit modely vyrobené ze dřeva. Ano, dřevěné hodinky mají skutečně punc originality spojený s ekologií a precizní ruční výrobou. V čem všem jsou tedy dřevěné hodinky tak inovativní?

Elegance přímo z lesa

Dřevo představuje materiál, se kterým lidé pracují od nepaměti. Není se čemu divit, jelikož je tvrdé, snadno opracovatelné a dokáže nabídnout skvělý vzhled. Nezapře se ani jeho ekologický původ. Na nějaká umělá lepidla a zdraví škodlivé látky můžete velmi rychle zapomenout. Získáte zkrátka zajímavý funkční doplněk s nádechem lesa, kde dřevo dlouhá léta rostlo a zrálo.

Lehké jako pírko

Už máte dost stávajících hodinek, které jsou poměrně těžké? Ano, člověka jednak může bolet ruka a jednak jsou na ní také patrné otisky od pásku. Zvolíte-li dámské či pánské dřevěné hodinky, získáte jistotu, že se budete cítit příjemně. Váží totiž pouze několik málo gramů a na ruce je prakticky neucítíte.

Originál se vším všudy

Dřevěné hodinky Bobo Bird jsou unikátní jak kvůli přítomnosti dřeva, tak i proto, že jsou vyráběny ručně. Každý kus je tedy originálem. Vyznačují se přítomností analogového ciferníku. Ten může být vybaven číslicemi, anebo lze volit modely bez nich. Záleží na vkusu každého člověka. K dispozici jsou provedení v zajímavých světlých i tmavých odstínech. Volit lze klidně i modely s viditelnými letorosty, případně proužky anebo různými barvenými variacemi. Všechny mají společné to, že rozhodně zaujmou. Podívat se na ně můžete sami pohodlně v eshopu DreveneHodinky.eu.