Vyhrajte se Skrblíkem a Tipli.cz iPhone 6

Toužíte po novém telefonu a přejete si, aby to byl právě iPhone? Model 6 patří k těm nejoblíbenějším, nabízí 4,7 palcový Retina displej, 8 Mpx fotoaparát a spoustu moderních technologií. Navíc může být váš úplně zdarma. Šance na výhru je v soutěži, již pro vás připravil portál Skrblík ve spolupráci s Tipli.cz, dost vysoká.

Portál Skrblík.cz je určený všem, kteří chtějí jakkoliv ušetřit. Poradí vám, kde sehnat nejvýhodnější pojištění a spoření, kam zajít nakupovat, jak platit méně za energie či vydělávat na nakupování přes internet.

Pro e-shopové maniaky jsou tu cashback portály

Jednou z výborných rad, které má Skrblík přichystané, je cashback. Věděli jste, že při nakupování v mnohých e-shopech můžete část utracených peněz dostat zpátky? Stačí se o ně přihlásit na cashbackovém portále. Skrblík srovnává tři nejznámější české cashbackové weby a jedním z nich je právě i Tipli.cz, ve spolupráci s nímž pořádá soutěž o nový iPhone 6.

Nechte si vrátit peníze a vyhrajte iPhone

Díky cashbackovému portálu Tipli.cz ušetříte spoustu peněz. Uspořená částka závisí zejména na tom, jak často nakupujete online a v jakých obchodech. Všechny mají nastavené své podmínky, některé vrací i desítky procent. Tipli spolupracuje se zhruba 390 internetovými obchody, je tedy dost pravděpodobné, že se mezi nimi nachází i ten váš oblíbený.

Pokud se na Tipli.cz zdarma zaregistrujete do 15. 10. 2017, dostanete se do slosování o iPhone 6 32 GB Space Gray. Šance na výhru je docela vysoká, když si uvědomíte, že soutěž trvá pouze měsíc a půl.

Soutěž už jednou probíhala – v červnu se stal vlastníkem iPhonu 6 pan Vlastimil z Brna. Dalším šťastlivcem můžete být právě vy. A i kdyby se nezadařilo, můžete si nakonec říct, že jste se aspoň naučili nakupovat levněji na internetu. To se také počítá. Soutěž o iPhone čeká na vás.