Jaký dárek potěší ženy

Potěšit ženu může být někdy opravdu oříšek. Hlavně pokud žena už všechno má nebo to, co potřebuje si koupí sama. Přesto existuje nespočet dárků, kterými můžete ženě udělat radost. Stačí vybrat ten ideální dárek, na kterém bude vidět, že jste si při jeho výběru dali opravdu záležet.

Něco přímo pro ni

Velkou výhodu mají ti, kteří mají žena s nějakým konkrétním koníčkem nebo sběratelskou vášní. Pokud vaše žena například miluje kočky, tak jí můžete pořídit třeba hrneček, polštářek nebo jinou věc s kočičím motivem. Pokud vaše žena něco sbírá, tak je ideální koupit jí další věc do její sbírky. U dárků se nejvíce počítá to, že daného člověka poznáte a dárek vybíráte přímo pro něj. Nikoliv, že darujete něco, co vám doma zbylo nebo se vám nehodilo.

K jaké příležitosti

Ať už vybíráte narozeninový dárek nebo třeba dárek k svátku, k výročí nebo k Vánocům, vždy si na něm dejte záležet. Nezapomeňte, že mnohé ženy chtějí slavit také svatého Valentýna, Mezinárodní den žen nebo třeba 1. máj. Tím, že nezapomenete na dárek, se vyhnete možné hádce a nepříjemným výčitkám.

Bude si pamatovat

Ideální dárek je takový, na který obdarovaný jen tak nezapomene. Dárek vypovídá také o vás, o tom jaký máte k dané ženě vztah a co jí svým dárkem chcete říct. Dejte si pozor na to, abyste nevybírali takový dárek, jaký by se líbil vám. Nezapomínejte, že nejlepší dárky jsou ty originální a mají dělat radost hlavně obdarovanému. Vhodné jsou také dárky, které zůstanou, pokud tedy chcete darovat kytku nebo bonboniéru.

Co má a nemá ráda

Nejdůležitější radou, jak koupit dárek pro ženu, je zjistit, co má opravdu ráda a co naopak nemá ráda. Zajímejte se, jak se obdarovaná žena obléká, jaké barvy má ráda a jestli k ní patří nějaké charakteristické vlastnosti, které vám dárek pomohou vybrat. Také se můžete zajímat, jestli ráda vaří, pak jsou ideální dárky do domácnosti, jestli ráda sportuje nebo třeba má ráda roztomilosti a moderní gadgets nebo dárky k počítači.

Ukažte dárkem své city

Nezapomínejte, že dárkem také vyjadřujete své city. A obzvlášť ženy řeší, jestli je máte dost rádi, jestli jste si při výběru dárku pro ně dali dost záležet a jestli jste je neodbyli jen něčím obyčejným a nudným. Vždycky byste měli dárek kupovat s radostí a pak je to ten nejlepší dárek, jaký můžete darovat, i kdyby to byla úplně maličkost nebo vtipný dárek, ke kterému se vztahují společné vzpomínky. Také se zamyslete, jaký dárek dají ostatní a vyhněte se například nudným svíčkám, obyčejným věcem a zkuste tentokrát nějakou hru nebo dárek podle konkrétní příležitosti.