Prožijte teambuilding v zábavním parku BRuNO

O teambuildingových aktivitách se mluví čím dál více. Spousta leaderů si totiž uvědomuje, že ke správnému fungování týmu jsou nezbytné dobré vztahy mezi kolegy. A ty se dají nejlépe podpořit nějakou zajímavou aktivitou. Zapomeňte na nudné kongresové sály, vezměte svůj tým třeba do zábavního parku.

Domníváte se, že dětské atrakce nejsou pro teambuilding zrovna dvakrát vhodné? Zábavní park BRuNO nacházející se v Brně Slatině vás přesvědčí o opaku. Všechny skluzavky, tobogány, lodičky, autodrom, panoramatická vyhlídka, tunely a chodby jsou pro stmelování kolektivu více než vhodné.

Firemní akce v BRuNO parku nejsou ojedinělé

BRuNO family park je na firemní akce připraven. Kromě atrakcí zde mají i moderní školicí prostor a zvládají nachystat originální animační programy. Pomohou vám posílit společný tah na branku, zlepšit vztahy a odhalit případné potíže.

Co byste řekli třeba na noční teambuilding v Brně? V noci, když děti odejdou domů, BRuNO park znovu ožívá a tentokrát jsou atrakce určeny výhradně dospělým. Pokud byste se do spletité sítě chodeb a labyrintů vydali radši s dětmi, je možné uspořádat si v zábavním parku rodinný den. Zajímavý je také program BRuNO Challenge, v rámci nějž se budou muset týmy postavit skutečné výzvě v podobě zábavných her a atrakcí.

Originální vánoční večírek můžete zažít i vy

Kromě teambuildingu je v BRuNO family parku možné pořádat i další firemní akce, jako jsou výroční oslavy či vánoční večírky. Nemusí se konat na atrakcích, v areálu se totiž nachází i výborná restaurace Brno s kapacitou 90 míst. Zkušený tým kuchařů dokáže připravit lahůdky na přání, žádná akce by nebyla kompletní bez dobrého jídla a pití.

Ačkoliv může znít nápad vydat se s týmem do zábavního centra trochu bláznivě, všichni, kdo jej uskutečnili, byli nadšení. Dejte tomu šanci, vystupte z každodenního stereotypu a probuďte svou dětskou duši. Třímá v každém z nás.