Každoroční boj s výběrem dárků začíná

Už je tady zase to období, kdy je potřeba začít přemýšlet nad dárky pro vaše blízké. Většina lidí nechává rozhodování na poslední chvíli – doufají, že je nakonec něco napadne. Tak tomu ale nebývá. Postavte se letos k výběru darů zodpovědněji a začněte nad nimi uvažovat již nyní.

Říká se, že je těžší vybrat dárky pro muže než pro ženy. Ženu prý potěšíte parfémem, šperkem, něčím na sebe a mnohými dalšími drobnostmi. Co kdybyste ale letos byli o trochu originálnější?

Magický dárek pro každou ženu

Všechny ženy se rády zkrášlují, proto neuděláte chybu, když pořídíte cokoliv, co jim v tom pomůže. Zajímavou volbou mohou být magické natáčky. Navlečou se na mokré vlasy a poté stačí počkat, než uschnou. Vlasy nejsou poškozovány jako při použití kulmy, navíc celý proces zabere méně času.

Vtipná pozornost pro muže

I pro muže existuje jeden univerzální tip. Pánové si potrpí na legraci, mají rádi různé vtípky a srandičky. Proč tedy nevyzkoušet vtipné dárky? Nemusí se jednat o nic stupidního. Pro partnera se hodí například zamilované rukavice, magický hrnek, dolarové ponožky či stírací mapa světa, kam si může zaznamenat, kde všude jste spolu už byli.

Dárek pro dva

Co se týče párů, je moc pěkné, pokud si nadělí aspoň jeden společný dárek. Může jít o něco velkolepého, jako je například společný víkend, ale i drobnost. Oživit vztah pomohou třeba erotické hry. Jen myslete na to, aby se takový dar neobjevil pod vánočním stromečkem, máte-li malé děti. Předejte si jej raději soukromě.

Univerzální tip

Nezávisle na pohlaví, věku a vztahu člověka, kterého chcete obdarovat, však platí jedno pravidlo. Poslouchejte, co daná osoba říká, o čem často mluví, co si přeje. Zatím na to ještě máte čas. Případně se poraďte s někým, kdo toho člověka zná lépe než vy. Například s dárkem pro rodinné příslušníky vám může poradit máma.