Některé starší traktory fungují dodnes. Lidé je navíc umí opravit svépomocí

V České republice má dlouholetou tradici zemědělství. A právě se zemědělstvím je spjata potřeba strojů, které usnadňují a zefektivňují práci nejen na poli. Mezi ně bezesporu patří traktory. Není divu, že právě v České republice vznikly traktory světové kvality známé pod značkou Zetor. Navíc i u starších typů dnes není problém sehnat náhradní díly a provádět potřebné opravy svépomocí.

Stejně jako u automobilů je velice důležitá dostupnost náhradních dílů. Navíc, pokud práce na poli jeden den stojí, mohou zemědělci přijít o nemalý zisk.

Náhradní díly pro traktory

Značkové servisy, které se zabývají opravou traktorů, stejně jako autorizované autoservisy, používají zpravidla originální náhradní díly. Při poruše traktoru jsou tak zemědělci často nuceni sáhnout hluboko do kapsy. Je však možné pořídit také neoriginální náhradní díly, které jsou rovněž vysoké kvality a jejich cena je o poznání nižší.

Oprava traktorů Zetor

Velkou tradici u nás v ČR mají traktory Zetor. Ještě dnes můžeme vidět starší typy traktorů této značky z 50. let. Navíc u nás není problém s dostupností náhradních dílů hodících se pro Zetor. Na trhu jsou také k dispozici příručky, které vysvětlují, jak tyto traktory opravovat svépomocí.

Nekvinda – Zemědělská technika a.s.

Nemáte ještě svého dodavatele náhradních dílů – hodících se pro Zetor? Náhradní díly vysoké kvality můžete zakoupit například u společnosti Nekvinda-Zemědělská technika a.s. Na e-shopu jsou nabízeny pouze díly prověřené kvality, které jsou odesílány do 24 hodin.