Tři skvělé vychytávky pro váš byt na zimu

Zima se již blíží a někdy nám tento nečas znepříjemní také naši domácí pohodu. Ale to bychom nebyli lidé, kdybychom si takový čas nedokázali trochu okořenit a zpříjemnit. Přemýšlíte, čím se jenom v zimě pěkně prohřát? A jak se dokonale připravit na zimu? Dáme vám pár dobrých typů…

Super pohodu vám v zimě přinese svařák, grog nebo kvalitní čaj, ale velmi efektivně dokáže zahřát také vychytávka mezi vychytávkami, a to elektrická deka. Ale skvěle poslouží i obyčejná huňatá deka, a nebo, když je nejhůř, tak peřina či třeba deka z ovčí vlny.

Když se v zimě objeví sníh, tak musíme počítat s tím, že se moc neohřejeme a obzvláště, v případech, kdy nás sníh potrápí vlhkostí. A o dětech a jejich zimních radovánkách ve sněhu ani nemluvě. To se vám bude hodit elektrický radiátor na obuv a rukavice pro šetrné sušení SW-470Využijete ho i na lyžařském výletě, když domů přijedete prokřehlí a promočení. Na radiátoru se vše rychle usuší a další den můžete zase vyrazit. Jeho tepelné trubice vysuší až 4 páry bot najednou. Rozměry jsou ( Š x H x V ) 677 x 250 x 290 mm, hmotnost 1,65 kg a od 35 °C do 45 °C (dosaženo do cca 10 min).

Je energeticky úsporný a mezi jeho přednosti nepatří jen nízká spotřeba elektrické energie ale i jednoduchá obsluha.

Praktickým pomocníkem na zimu bude určitě také kvalitní meteostanice. Abychom věděli, kdy se přiobléci a na každé počasí tak byli vždy připraveni. Na zimu se obzvláště hodí, ale jinak využijete kdekoliv. Přenosná meteorologická stanice Orava s bezdrátovým senzorem MC-102, zobrazuje vnější i vnitřní teplotu na dobře čitelném velkém barevném displeji a také vlhkost v místnosti od 20 do 95%.

I pro děti jsou srozumitelné ikony a prognózy počasí v exteriéru a smajlíky, které vykreslují komfort v místnosti. Když teplota a vlhkost v místnosti přesáhnou nebo klesnou pod přednastavené hodnoty, výstražný signál upozorní na nežádoucí změnu. Digitální meteostanice Orava zobrazuje datum, čas, den v týdnu, fáze měsíce a funguje také jako budík. Venkovní senzor je bezdrátový, napájený bateriemi. Rozsah vnitřní teploty je MC-102 od 0° C do + 50° C (± 0,1° C), rozsah vnitřní vlhkosti od 20% do 95% (± 5%), rozsah venkovní teploty od -40 C do +70 C (± 0,1 ° C), rozsah vnější vlhkosti od 20% do 95% (± 5%). Stanice disponuje také funkcí budíku s funkcí opakovaného buzení (Snooze). Na meteostanici si můžete zvolit 12-ti nebo 24-hodinový formát zobrazení času. A napájí se na 2x 1,5 V AAA baterie nebo AC adaptér 4,5 V / 0,2 A, senzor na 2x 1,5 V AAA baterie.

V tuto chvíli vás zima již jistě nezaskočí. S těmito vychytávkami si ji můžete užít plnými doušky. Cítit se v teple a spokojeně můžete za každého počasí.