Krabice – archivační, papírové a kartonové přijdou vhod

Krabice – archivační, papírové a kartonové přijdou vhod

Když je třeba něco přehledně uschovat, je dobré pořídit si krabice. Ať už potřebujete kartonové, speciální, bílé, úložné, dárkové, archivační či dortové varianty, můžete se spolehnout na jejich pevnost, odolnost a univerzální využití. Pokud potřebujete více kusů, obraťte se na specializovaného prodejce, který nabízí rozličné modely.

A práce půjde od ruky

Určitě se vám budou hodit kartonové krabice, jež jsou k dostání v nejrůznějších rozměrech, vyrobené z mikrovlny, 3 VVL i 5 VVL. Klopové a vysekávané varianty pomohou při archivaci, stěhování. Speciální možnosti padnou jako ulité pro knihy, obrazy i dorty. Rozměry papírové krabice výrobce uvádí z vnitřní strany. Tloušťka stěny u 3 VVL je asi 3 mm a u 5 VVL zase 7 mm. Klopové krabice jsou dodávány v rozloženém stavu. Jakmile se složí, musí se klopy přelepit páskou. Je skvělé, že vysekávané kazety nepotřebují zpevnění lepicí páskou. V tomto případě se člověk může spolehnout na snadnou manipulaci.

Seznamte se s užitečnými pomocníky

Využití krabic je všestranné. Uživatele uchvátí jejich jednoduché složení i příjemné ceny. Například produkty 3 VVL jsou vyrobeny z 3vrstvé kartonové lepenky, proto se doporučují pro lehčí předměty. Krabice 5 VVL mají pětivrstvou lepenku. Lze do nich vkládat těžší věci. Obě možnosti mají univerzální uplatnění. Když se obrátíte na společnost Obaly KREDO, můžete si vybírat i z dalších modelů, jako jsou speciální, bílé, dortové, zákuskové, dárkové, stěhovací, poštovní anebo archivační krabice. Osvědčená společnost nabízí rovněž dekorační, potištěné lepicí a nelepicí pásky, fólie, obálky, pytle, sáčky, tašky, balicí pomůcky, ochranné hrany i obaly všeho druhu.

Pokud potřebujete něco zabalit a uschovat, klikněte na internetové stránky www.obalykredo.cz. Jen tak si ušetříte spoustu času, peněz i nervů.