Originální lepicí pásky s potiskem jsou praktický reklamní materiál

Jak elegantně balit zboží a zároveň nenápadně přidávat reklamu a zvyšovat povědomí o vlastní značce? Nechte si vyrobit lepicí pásky s potiskem firmy. Stačí logo, slogan, či jakýkoliv jiný motiv. Každá zabalená věc hned získá profesionálnější charakter. Na výběr máte ze dvou druhů. K čemu se tyto pásky hodí, jaké jsou varianty a kde si je můžete objednat? To všechno se dozvíte v článku Polypropylenovou lepicí pásku, nebo pásku z PVC.

Ideální pro internetové obchody

Nakupování na internetu je pohodlné, ale pro zákazníka může znamenat nejistý pocit, že neví, od koho vlastně nakupuje. Z toho důvodu je nesmírně důležité podpořit firemní image a dodat věrohodnost. Pěkně zabalené balíčky opatřené lepicí páskou s vlastním potiskem vypadají profesionálně a upraveně. Navíc se jedná o ochranu zásilky před otevřením od nepověřených osob, kdy obnovení speciální lepicí fólie s potiskem je mnohem těžší v porovnání s oblepením obyčejnou izolepou.

Zvýšení povědomí o značce

Společnost PÁSKY se výrobou potištěných lepicích pásek zabývá několik let. Nabízí výrobu pásek z polypropylenu, PVC a papíru. Zvolený design hodně závisí na tom, co konkrétně potřebujete. Často se vyrábí pásky s logem firmy, ale i vlastním specifickým designem. V poslední době se jedná o poměrně běžnou praxi mezi zahraničními i českými firmami, protože je jasné, že jde o výborné podpoření brandu a povědomí o značce.

A kolik bude stát výroba potištěných lepicích pásek? Vyzkoušejte možnost rychlé on-line kalkulace a uděláte si konkrétní představu. V zásadě se nejedná o velké finanční náklady a výsledný efekt je poměrně efektivní reklamou.

Dva druhy lepicích pásek

Na výběr máte ze dvou typů lepicích pásek. První z nich jsou vyráběny z polypropylenu, který je odolný proti přetržení, je netoxický a recyklovatelný. Tento materiál poznáte, když po natažení nezmění barvu. Druhou variantou jsou PVC lepicí pásky, které mají dobré mechanické vlastnosti s vysokou odolností proti působení vnějších vlivů. Je však nutná profesionální likvidace, aby se při spalování neuvolňovaly toxické emise. Více informací o rozdílech a vlastnostech obou variant najdete v tomto článku.