Vraťte vašim vlasům krásu díky brazilskému keratinu!

Trápí vás krepatící se, zničené a nekvalitní vlasy, které se špatně rozčesávají a vypadají nezdravě? Dopřejte jim luxusní vlasovou péči, díky kterým budou zase krásné a zářivé! Brazilský keratin je malý zázrak pro narušené vlasy, který už po první aplikaci zvýší lesk a poddajnost vašich vlasů i vaše sebevědomí!

Přečtěte si tedy následující řádky a posuďte sami, zda je i pro vás přesně to řešení, které právě hledáte.

Co je to brazilský keratin?

Keratin je silný protein, který je v našich vlasech i nehtech. Brazilský keratin je přírodní přípravek bez chemie, který obsahuje keratin, a je velmi vhodný pro ženy, které mají problémy s krepatými, nepoddajnými a nekvalitními vlasy. Díky aplikaci brazilského keratinu v profesionálním kadeřnictví se celkový stav vašich vlasů zlepší, vlasy budou zdravé, narovnané, lesklé a zregenerované.

Aplikace brazilského keratinu je nejvhodnější pro vlasy po chemickém ošetření. Jestliže máte vlasy přírodní, je doporučeno službu brazilský keratin podstoupit minimálně 2x. Brazilský keratin nijak nenarušuje strukturu vlasu a neničí je. Po kompletním vymytí keratinu vypadají vlasy stejně, jako před aplikací.

Jak probíhá aplikace brazilského keratinu?

V kvalitním kadeřnictví Studio Mone - v Praze si můžete užít službu brazilský keratin. Aplikace keratinu trvá 1,5 až 2 hodiny dle délky a kvality vašich vlasů. Keratin se speciální technikou zažehluje do vnitřní složky vlasu a napravuje jeho poškození. Už po jedné návštěvě se tak můžete těšit z vašich nových krásných vlasů, které vám vydrží nádherné až po 4 měsíce.

Pokud vás už nebaví řešit stále zacuchané vlasy a máte dost každodenního žehlení vlasů a boje s hřebenem, vyzkoušejte službu brazilský keratin, kterou nabízí kosmetický salon a kadeřnictví Studio Mone, která vás již po jediné aplikaci nadchne svým výsledkem!