Potřebujete novou šatní skříň?

Právě toto zimní období je většinou čas, kdy vytáhnete všechno objemné sezónní oblečení a najednou se nestačíte divit, že ho vlastně nemáte kam uložit. Šatních skříní jednoduše není nikdy dost. Místo toho, abyste ale dokupovali jednotlivé skříňky a snažili se je vměstnat do ještě jakžtakž volného prostoru, vyměňte hned všechen váš úložný prostor a jednoduše si pořiďte velkou šatní skříň. Ta vám sice možná zabere celou stěnu ode zdi ke zdi a od země ke stropu, ale na druhou stranu si vystačíte jen s touto jednou.

Jak vybrat šatní skříň?

Prostorné šatní skříně navíc mají rovněž vliv na kvalitu oblečení. Když máte totiž namačkané jedno ramínko na druhém, vaše oblečení trpí a mnohem rychleji je vidět únava materiálu, a to vás pak vlastně nutí stále kupovat nové šaty. Je to takový začarovaný kruh, a proto si na výběru skříně dejte skutečně záležet.

Pro mnoho lidí je důležitý především vnější vzhled. Ten by měl rozhodně odpovídat celkovému zařízení vaší domácnosti. Obecně platí, že světlé či bílé šatní skříně působí v menších bytech lépe. Mnohem důležitější je však vnitřní uspořádání. Toho si jsou vědomi jak zákazníci, tak také výrobci, a proto se v moderních šatních skříních setkáte s mnoha různými úložnými systémy. Klasikou jsou vodorovné tyče, na které jednoduše zavěsíte šaty na ramínko. Tento způsob je pak kombinovaný s různými počty a šířkami polic na složené oblečení. Velmi oblíbené jsou v posledních letech také různé drátěné systémy zásuvek, u nichž se dá kombinovat počet a hloubka. Pokud jste nižší postavy, tak určitě oceníte výklopné tyče či výsuvné věšáky, díky nimž se pohodlně dostanete i na oblečení, které máte úplně v horní části skříně.

Dona-shop

Jestliže tedy uvažujete o koupi nové šatní skříně, určitě navštivte internetové stránky obchodu Dona-shop.cz. Všechny vaše požadavky můžete nastavit již do předem připraveného „rozcestníku“. Zadejte tedy barvu, velikost, řazení podle ceny či způsob otevírání.