Při výběru toho nejlepšího zaměstnání vám pomohou recenze

Poohlížíte se po novém zaměstnání, nebo máte dokonce už potencionálního zaměstnavatele vybraného? Chtěli byste se o něm dozvědět více než jen to, jak se prezentuje na webových stránkách? Pak si vyhledejte recenze skutečných zaměstnanců. Určitě vám v rozhodování pomohou.

Jaké firmy stojí v žebříčku nejoblíbenějších zaměstnavatelů?

Jsou to MC Donalds a KFC, které patří mezi světově nejznámější a nejoblíbenější restaurace s rychlým občerstvením. Tyto firmy staví svoji pověst na čistém přátelském prostředí, kvalitních produktech za příznivé ceny a příjemné obsluze. Své zaměstnance si opravdu hýčkají, neboť nabízejí stabilní rozmanitou práci, kariérní růst a osobní rozvoj. Tito zaměstnavatelé vědí, jak jsou pro vás vaše rodina a přátelé důležití. Proto nabízejí dostatek časového prostoru i pro vaše soukromí.

Jak si MC Donalds a KFC vedou v hodnocení?

MC Donalds hodnocení zaměstnavatele se například dozvíte, že si můžete přizpůsobit svou pracovní dobu dle svých časových možností. Zároveň se zde dbá na týmovou práci, na své kolegy se lze zcela spolehnout, nenechají vás ve štychu. V neposlední řadě jsou kladně hodnoceny benefity, kterých mohou zaměstnanci využívat ve formě dárků, akcí a slev. Podobně je na tom společnost KFC, kde se lidé do práce skutečně těší. Chválí si přátelskou atmosféru, spoustu bonusů a vstřícnost nadřízených.

Kompletní přehled firem a hodnocení zaměstnavatele

Databáze firem včetně recenzí se nachází na portálu VímVíc.cz. Naleznete tu nezávislé hodnocení zaměstnavatelů jejich zaměstnanci. Kromě jiného zde jistě najdete vaše vysněné zaměstnání, neboť je tu nepřeberné množství nabídek práce. Současně se dozvíte spoustu užitečných informací díky článkům, online kurzům, přednáškám a webinářům. Přesvědčte se sami, že tento web je důležitými informacemi doslova nabitý.