Půjčovna užitkových vozů: Podle čeho vybrat tu správnou?

Potřebujete i ve vaší společnosti spolehlivou flotilu užitkových aut? Nejspíše ano. Jestliže tyto vozy používáte prakticky na denní bázi, pak je jasné, že si pořídíte nové automobily. V mnohých firmách jsou ale zapotřebí takováto auta pouze občas a výdaje na jejich nákup by se majiteli jen tak rychle nevrátily. I proto se vyplatí vsadit na spolehlivou půjčovnu, jež vám poskytne jeden či více vozů v krátkém časovém okamžiku za výhodné ceny. To ovšem určitě nejsou jediná kritéria pro výběr. My se na ta nejdůležitější soustředíme v následujících řádcích a doporučíme i konkrétní půjčovnu dodávek.

Expresní půjčovna dodávek

Velmi důležitá je především rychlá reakce konkrétní autopůjčovny. Jestliže si požádáte o auto a jsou schopni vám jej poskytnout až za několik dní, nejspíše si nebudete moci dovolit čekat. Moderní půjčovna užitkových vozů musí být velmi flexibilní a působit prakticky skoro každý den. Na zavolání by měli expresně reagovat a vůz přistavit na smluvené místo v daném čase.

Férová a cenově dostupná půjčovna užitkových vozů

Zamlouvala se vám některá půjčovna dodávek, ale zarazili jste se u toho, že si účtuje peníze za ujeté kilometry? Není se čemu divit! Mnozí poskytovatelé těchto služeb situaci řeší právě tímto způsobem. Přitom není problém získat vůz klidně i na několik dní za fixní cenu bez ohledu na to, kolik kilometrů s ním ujedete! I při dlouhodobých pronájmech se nebudete muset stresovat tím, kam jedete a jestli se nesetkáte s nějakými objížďkami.

Náš tip na konkrétní půjčovnu užitkových vozů

Sázkou na jistou a časem prověřenou spolehlivost je MAXI půjčovna. Tato společnost nabízí jak krátkodobé, tak i dlouhodobé pronájmy. S cenou začíná již na 600 korunách za den půjčení auta. Disponuje obsáhlým vozovým parkem čítajícím až 50 dodávek a účtují si u ní nikoli za kilometry, ale za dobu půjčení vozu.