Převlečte ošoupaný nábytek do nového

Také se cítíte krásnější a mladší pokaždé, když si oblečete nové šaty? Možná by stejnou vzpruhu potřeboval i váš nábytek. Nové potahy ho rozzáří a jejich aplikace je téměř tak snadná jako výměna oblečení.

Oblíbená sedačka ještě nepatří do starého železa

Životnost sedacích souprav nemusí být ani u značkových modelů tak dlouhá, jak byste čekali. Stačí, aby si na pohovku sedl někdo se zipem na zadní kapse kalhot a pořádně se zavrtěl, nebo si s ní vyhrála vaše kočka - a problém je na světě. Nechce se vám hned vyhazovat drahý nábytek? Vše lze snadno zachránit vkusným napínacím potahem, který poškození zakryje. Elastické potahy na sedací soupravy se roztáhnou dle vaší potřeby a nikdo nic nepozná.

Jde se zachraňovat!

Před vyřazením můžete tímto způsobem zachránit pohovky, sedačky, křesla, židle i celé soupravy. Dvojsedáky, trojsedáky, rohové sedačky, taburety, ušáky - nic z toho není problém. Potahy se vyrábí v mnoha vzorech a barvách - specializovaný e-shop napinaci-potahy.cz jich nabízí více než 60. Pokud chcete, aby vaše křeslo vypadalo přesně jako dřív, jistě seženete odpovídající odstín. Nebo naopak u potahů na křesla zvolte kontrast s opěrkami! Můžete také nechat rozehrát fantazii a vyzkoušet něco zcela nového. Dbejte však na to, aby vaše nová sedačka ladila s ostatním nábytkem, barvou podlahy a stěn.

Napínací potahy perfektně sedí

Až budete vybírat potahy na nábytek, zřejmě si všimnete, že jsou rozměry udávány ve větším rozsahu. To proto, že se jedná o mimořádně elastický materiál, který se dokáže výborně přizpůsobit různým mírám a variantám sedacího nábytku. Jedná se o směs z bavlny, polyesteru či akrylu a elastanu. Tento materiál je příjemný a šetrný k sedačce pod ním. A další výhoda? Dá se jednoduše vyprat v pračce i vymáchat ve vaně a skvrny rázem vymizí. Proto si napínací potahy kupují čistě jako prevenci i majitelé zcela nepoškozeného nábytku.