Ochutnejte kávu z kávovaru JURA – jinou už nebudete chtít

Provozovatelé stánků s rychlým občerstvením, majitelé restaurací i kaváren přemýšlejí, jak ulehčit svým zaměstnancům práci v provozovně tím, že pořídí výkonný kávovar JURA, díky kterému budou moci číšníci rychleji obsloužit hosty a zákazníky. Opravdu dobrá káva dovede přitáhnout nové hosty i donutit klienty, aby se do restaurace opakovaně vraceli. Stejně tak se zaměstnavatelé snaží o blaho svých pracovníků, aby se zbytečně netísnili v kuchyňce a mohli se sami obsloužit v krátkém čase výtečným kofeinovým nápojem. Švýcarský výrobce JURA nabízí velkokapacitní kávovary JURA E8 a JURA E6 do kanceláří i kaváren, stejně jako model JURA A1 pro domácnosti.

Nečekejte zbytečně dlouho na kávu, chytrý kávovar obslouží více lidí najednou

Do kanceláří a velkých podniků se také výtečně hodí typy švýcarských kávovarů JURA WE6 a WE8, které disponují velkými zásobníky na vodu i samotnou kávu, mají mnoho funkcí, jež lze často ovládat pouhým stisknutím jediného knoflíku. Benzinové pumpy, recepce, hotely, ubytovací a restaurační zařízení mohou být vybavena jak zmíněnými velkokapacitními modely, tak jednoduššími typy JURA E6 a E8. Kdo si chce pro členy domácnosti i případné návštěvy připravit chutné espresso a jiné kávy, bohatě mu bude stačit typ JURA A1.

Objevte chutě kávových specialit díky kávovarům JURA

Profesionální kávovar JURA WE6 poslouží skvěle v těch provozovnách, kde zákazníci touží po kávové klasice, jež začíná u ristretta, espressa a končí u specialit, jako je například café crème. Nádrž na vodu má kapacitu tří litrů, do násypky na zrnkovou kávu se vejde až půl kilogramu kávy a kontejner na odpad pojme až 25 porcí. Kávovar WE6 je robustní konstrukce, má pokročilé ovládání, barevný displej v češtině, několik uživatelských úrovní, systém pulzního propaření P.E.P. i propojení pomocí smart konektoru – statistika, nastavení, vlastní nápoje. Typ WE8 se rovněž pyšní podobnými chytrými funkcemi jako WE6, má nádržky o stejných objemech. Praktickou součástí je i nastavitelná výpusť na mléčné speciality s vestavěným kapučinátorem a tryskou na kávu. Vychutnejte si skvělé kávové speciality ještě dnes! Jinou kávu už nebudete chtít pít.