U největšího obchodního giganta AliExpressu se domluvíte i česky

Všichni zájemci o unikátní zboží z největšího světového e-shopu AliExpress znají tohoto čínského internetového prodejce jako unikátní, bezkonkurenční a finančně výhodnou službu pro spotřebitele. Pro zájemce o zboží z AliExpressu byli donedávna nuceni zadávat své požadavky a údaje v jiném jazyce, než je čeština. To se nyní změnilo! Jednoduchým kliknutím se zájemci o nákup v e-shopu zaregistrují na cashback portálu, objednají si produkty a ještě dostanou část peněz zpět.

Zabezpečené nakupování unikátních výrobků za bezkonkurenční ceny

V čem je AliExpress v češtině unikátní? Jedná se o největší světové obchodní centrum, kde zákazníci naleznou spotřební zboží, elektroniku a oblečení, které již v jiném obchodě neprodávají. V tom spočívá unikátnost. Dalším pozitivem je fakt, že po registraci a každém nákupu je jednak zboží doručeno až domů, ale ještě po odeslání platby za nákup dostanou zákazníci určitou částku zpět na účet. I když se mnoho lidí obává, že je nakupování z ciziny nebezpečné, spousta spotřebitelů se nezajímá pouze o české obchodníky, nýbrž si vybírá zboží, jež je prodáváno z Velké Británie, Spojených států i z Číny přes zahraniční e-shopy. 

Registrace, nákup zboží a cashback krok za krokem

Jak nakupovat na AliExpress? Nejprve se zaregistrujete na cashback portál a získáte jedinečný přístup, který už nemusíte nikdy obnovovat. Vybere si zboží a převodem z platební karty jej zaplatíte. Údaje z karty už nemusíte dokola opisovat při dalších nákupech. V momentě, co si zákazník vybere a zaplatí zboží, je mu připsána odměna ve výši uvedené u výrobku. 

Doprava zboží zdarma, pojištěný způsob reklamace vadných výrobků

Ptáte se, jak je to s reklamací zboží přes AliExpress. Protože e-shop obchoduje se zbožím konkrétních výrobců, je třeba se nejprve obrátit na ně. Pokud bude komunikace váznout, AliExpress v ochranné lhůtě reklamaci vyřídí. Noví zákazníci se samozřejmě zajímají také o způsob a dobu doručení požadované objednávky. Zboží bývá zpravidla doručeno do 14 dnů na adresu uvedenou zákazníkem, někdy dorazí i do týdne. Pozitivní zprávou je, že objednávky se doručují zdarma. Nakupovat na AliExpressu je opravdu radost!