AMTEK s.r.o.

Vídeňská 125

619 00, Brno

  • +420 547 125 555
www.amtek.cz

Předmět činnosti firmy AMTEK s.r.o.

Obchodní zastoupení pro ČR a Slovensko, prodej:
Elektrické a elektronické výrobky pro průmyslové použití:
- elektronické součástky pro měření a zpracování signálu v průmyslu i v telekomunikacích, LCD displeje a moduly
- integrované obvody a převodníky, analogově-digitální převodníky, digitální senzorové procesory, operační zesilovače, RF/ IF obvody, spínače a multiplexery
- prvky vláknové optiky
- řídící systémy pohybu
- prvky průmyslové automatizace, ovládací tlačítka tlačítka a kontrolky, ovládací prvky
- průmyslové regulátory
- spínané napájecí zdroje AC/DC, měniče DC/DC, programovatelné napájecí zdroje
- zdroje pro lékařské aplikace
- systémové prvky a baterie
- pohony pro výtahy
- jazýčková relé, jazýčkové kontakty a čidla
- PLC a CNC řídící systémy
- miniaturní relé, solid state relé
- elektromechanické relé, výkonová polovodičová relé, jazýčková relé, relé pro speciální armádní a letecké aplikace
- frekvenční měniče pro asynchronní motory
- induktivní, kapacitní, ultrazvukové a optické snímače, snímače polohy (+/-)0,001mm
- inkrementální a absolutní rotační snímače - přesné snímače tlaku
- identifikační systémy
- RFID systémy, čtečky čárových kódů, čtečky a snímače etiket
- bezpečnostní, automatizační a časová relé
- bezpečnostní a přesné koncové spínače, ruční kolečka, joysticky, bezpečnostní dveřní spínače
- světelné bezpečnostní závory, bezpečnostní spínací pásky, lišty a rohože
- průmyslové senzory na měření vzdálenosti
- optické a laserové senzory
- průmyslová PC
- speciální a brzdné odpory
- servoměniče a servomotory, pohony pro výtahy a výtahovou techniku, polohovací jednotky
- elektrické pohony a servopohony, integrované servomotory, kompaktní řídící systémy
- hliníkové profily (vhodné pro lineární systémy, dopravníkové systémy, bezpečnostní zábrany, teleskopické systémy, pracovní stoly a pracoviště aj.)
- zakázkové zakružování profilů
Integrované obvody
Integrované obvody ANALOG DEVICES - analogově-digitální převodníky, audio-video produkty, digitálně-analogové převodníky, digitální signálové procesory, generátory hodinového signálu, časovací obvody, komunikační obvody, MEMS a jiné senzory, mikrokontroléry, operační zesilovače, širokopásmové produkty, RF/IF obvody, spínače a multiplexery, správa napájení, vláknová optika, zvláštní lineární obvody.
Řídicí systémy
Řídicí systémy pohybu a CNC systémy AMK, OPLC systémy UNITRONICS, PLC/CNC a COP systémy SCHLEICHER, zobrazovací jednotky LIKA.
Elektrické pohony, servomotory, polohovací jednotky
Dodávky: servomotory AMK, integrované servomotory IDT, speciální a vestavné motory, servosystémy AMKASYN, řídicí systémy pohybu a CNC systémy, kompaktní řídící systémy, servomotor IDT. FUJI ELECTRIC - frekvenční měniče, pohony pro výtahy, rekuperační jednotky, servopohony, regulátory, měniče Frenic Eco.
Polohovací jednotky Drivecode (LIKA).
Bezpečnostní prvky
EUCHNER - průmyslová automatizace, spínače, konektory, narážky, bezpečnostní spínače, bezpečnostní relé, joysticky, panely, kolečka. DATALOGIC - bezpečnostní světelné závory, senzory na měření vzdálenosti. Bezpečnostní spínací pásky, lišty a rohože TAPESWITSCH.
Průmyslové senzory
Dodávky senzorů. di-soric -optické a laserové senzory (difuzní, retroreflexivní, vysílač - přijímač, vláknová optika, snímače barev, osvětlení), měřicí a monitorovací světelné závory (světelné, vidličkové, úhlové a rámečkové závory), průletové bariéry (kruhové, indukční a příložné), snímače přiblížení a vzdálenosti (indukční, infračervené, kapacitní a ultrazvukové senzory), snímače etiket (kapacitní a optické senzory), speciální snímače (pohybu, hladiny, kontaktu a vibrací, čidla náklonu, senzory pro hydraulické a pneu válce). DATALOGIC - senzory (fotoelektrické, indukční a ultrazvukové snímače, teplotní regulátory), měření (vzdálenost, tvary, pozice, detekce objektů, hladina), kamerové systémy (2D snímače čárového kódu, vizuální snímače, osvětlení), identifikace (RFID systémy, čtečky čárových kódů), laserové značení a zpracování. LIKA - inkrementální, absolutní, magnetické, speciální encodéry, lineární odměřovací systémy (inkrementální, absolutní), lankové jednotky, měřící kola, spojky, redukce, zobrazovací jednotky, řídicí jednotky. HAMLIN - jazýčková a Hallova čidla (senzory, spínače, relé). FUJI electric - procesní instrumentace (teplotní a procesní regulátory, převodníky tlaku, ultrazvukové průtokoměry).
Napájecí zdroje, měniče
TDK-LAMBDA - AC/DC spínané napájecí zdroje (modulární, zdroje na DIN lištu, programovatelné zdroje), spínané zdroje a měniče DC/DC, šumové, line, EMI filtry. TRACO POWER - DC/DC měniče, AC/DC spínané zdroje, napájecí zdroje na DIN lištu, DC/AC střídače se sinusovým půběhem. UNIPOWER - AC moduly, DC vstupní moduly, zdroje pro montáž na šasi, DC/DC měniče pro montáž na šasi, zdroje pro lékařské aplikace, vícehladinové zdroje výměnné pod napětím, usměrňovače, DC/DC měniče pro sběrnice, DC napájecí systémy, střídače a střídačové systémy, řízení a distribuce napájení, systémové prvky a baterie, distribuční jednotky AC.
Spínací prvky, relé
Teledyne Relays - elektromechanické relé, výkonová polovodičová relé a kontroléry elektromotorů, polovodičová relé pro letectví a armádu, koaxiální přepínače a přepínací matice, relé a koaxiální přepínače pro kosmický výzkum. HAMLIN ELECTRONICS - jazýčková relé.
Tlačítka, displeje
EAO - univerzální ovladače a kontrolky (strojní zařízení, řízení procesů, přístroje), prvky pro dopravní techniku (tlačítka, přepínače, stmívače, malé přístrojové prvky), prvky do plošných spojů (malé přístroje, audio/video pulty), LED prvky a panelové indikátory, LED žárovky, LED indikátory. NLD ELECTRONICS - LED indikátory, LED panely. PLANAR SYSTEMS - elektroluminiscenční displeje pro širokou oblast použití, displeje pro bankomaty, kiosky a informační tabule, displeje používané v dopravní technice, 3D, stereoskopické displeje zejména pro zdravotnictví, kartografii a simulátory, monitory pro pokladní a hotelové systémy.
Hliníkový profilový systém MAYTEC
Hliníkový profilový systém MAYTEC pro výrobní linky,  pásové dopravníky, lineární systémy, oplocení, krytování strojů, jednoúčelové stroje, pracoviště a pracovní stoly.
 

Další informace o firmě AMTEK s.r.o.

  • IČ : 18824315
  • DIČ : CZ18824315
  • Počet zaměstnanců : 35
  • Datum založení : 1.1.1991
  • Výrobce : ano
  • Distributor : Ano
  • Vývozce : Ano

Klasifikace a obory firmy AMTEK s.r.o.

Klíčová slova

  • bezpečnostní

  • jednotky

  • měniče

  • prvky

  • relé

  • senzory

  • snímače

  • spínače

  • systémy

  • zdroje

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10