BEXIM PALETTEN, s.r.o.

Smržická 871

798 41, Kostelec na Hané

  • +420 582 302 631
www.beximpaletten.cz

Předmět činnosti firmy BEXIM PALETTEN, s.r.o.

Výroba přepravních a skladovacích kovových palet
- Rolkontejnery - mřížové přepravníky na kolečkách pro markety, prádelny, hotely, nemocnice, ...
- Gitterboxpalety (výrobní certifikát dle DIN 15115, UIC 435-3V), palety speciální mřížové
- Paletové nástavby mřížové, trubkové, plechové
- Speciální palety - přepravníky pro automobilový, potravinářský a textilní průmysl, agrikulturu
Palety pro skladování vína
Produkce od malých sérií (desítky kusů) po tisícové série, vlastní vývoj
Provrchové úpravy - lakování, práškování, galvanické zinkování, žárové zinkování
Přepravní palety
Výroba přepravních palet. Stohovatelné, skládací drátěné klece a palety pro přepravu a skladování. Přepravní kovové (ocelové) palety pro textilní průmysl, poštovní služby, automobilový průmysl, kurýrní služby.
Přepravní rolkontejnery
Výroba přepravních rolkontejnerů. Přepravní kontejner pro mezioperační manipulaci a převoz hotových dílů, snadná manipulace se zbožím a snadné uložení rolkontejnerů ve skladech. Povrchová úprava galvanický zinek s dlouholetou životností, splňující základní hygienické předpisy, rámová konstrukce z trubky 25x1,5 mm vyplněná sítem z drátů tl. 6 mm, snadná manipulace je díky použití dvou typů koleček (2 ks pevných a 2 ks otočných bez brzdy).
Prádelenské vozíky, rolkontejnery
Prádelenské vozíky a rolkontejnery pro přepravu čistého prádla na jednotlivá oddělení do nemocnic a přepravu špinavého prádla (ve vacích) do prádelny. Prádelní rolkontejnery pro optimální logistiku, k přepravě špinavého prádla do prádelny a čistého prádla zpět k uživateli, povrchová úprava je kvalitní galvanický zinek (silnovrstvá pasivace) odolný dezinfekci. Sběrné vozíky ke sběru znečištěného prádla, víceúčelové sběrné vozíky pro současnou přepravu čistého prádla (na polici) a znečištěného prádla (v prádlovém vaku). Povrchová úprava kovových částí sběračů prádla, lakování, umožňuje snadnou údržbu a možnost dezinfekce. Prádelenské vaky, prádlový pytel (vak), manipulace se špinavým prádlem od nemocničního lůžka až do pračky. Vějířovité vaky se v pračce samy vyprazdňují a probíhají pracím procesem společně s prádlem. Barevné pruhy na vacích umožňují rozlišení prádla. Ochranný vak kontejneru slouží k ochraně prádla v prádelním kontejneru před znečištěním a poškozením. Hliníkové produkty pro manipulaci s prádlem v technologickém procesu v prádelnách (hliníkové vany), přepravní vozíky, skříňky.
Rolkontejnery pro supermarkety
Rolkontejnery pro supermarkety : V-105 pro přepravu zboží z centrálních velkoskladů do skladů jednotlivých supermarketů a následně až k samotným regálům v prodejnách, pro přepravu zboží v kartonových krabicích, stahovací pásy s plastovým hákem slouží pro zajištění stability umístěného zboží v rolkontejneru, povrchová úprava galvanický zinek, který zajišťuje dlouhou životnost rolkontejneru a snadnou údržbu.
Kovové přepravníky pro zeleninu
KOHLBOX - kovový přepravník určený pro manipulaci a uskladnění zelných hlávek, kapusty a ostatní zeleniny.
Vozíky pro doplňování zboží v supermarketech
Vozík pro rychlé doplňování zboží ze skladu supermarketu přímo do regálů na prodejně. Horní sklápěcí police na dokumenty, držák na odpadkový pytel, košík pro čistící prostředky.

Další informace o firmě BEXIM PALETTEN, s.r.o.

  • IČ : 25338331
  • DIČ : CZ25338331
  • Počet zaměstnanců : 55
  • Datum založení : 1.1.1992
  • Výrobce : ano
  • Vývozce : Ano

Klíčová slova

  • kontejner

  • přepravní

  • palety

  • boxy na víno

  • vozík

  • ohradová paleta

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10