ARC-H a.s.

Doudlevecká 17

301 38, Plzeň

  • +420 377 221 145
www.arc-h.cz

Předmět činnosti firmy ARC-H a.s.

Technologická zařízení pro zpracování kovů, stroje a zařízení pro svařování, průmyslové pece, průmyslová robotizace, průmyslová automatizace, elektrické a plynové pece, robotizované systémy FANUC pro potravinářství, stavebnictví a automobilový průmysl, řezání, tryskání kovů a průmyslovou robotizaci, tepelné zpracování a žíhání kovů, prodej mobilních zařízení HEATMASTERS
Svařovací stroje KEMPPI – MIG/MAG svařování, TIG svařování, MMA svařování, automatizované svařování, software
Robotizace FANUC – kovovýroba a svařování, manipulace a paletizace, montáž a kompletace, stavebnictví, stříkání a lakování, potravinářství, automobilový průmysl
Plazmové dělení HYPERTHERM – manuální plazmové systémy, strojní plazmové systémy, spotřební díly Hypertherm, Centricut
Automatizace BUG-O – systémy pojezdů, kolejnic a příslušenství pro automatizaci svářecích a pálicích hořáků
Orbitální svařování MAGNATECH
Středění, formování, měření při stavbě potrubí JANKUS
Filtrační systémy PLYMOVENT – mobilní odsávací zařízení, stacionární odsávací zařízení, centrální odsávací systémy
Tepelné zpracování HEATMASTERS – mobilní a stacionární pece pro tepelné zpracování
Stroje k orbitálnímu dělení, zarovnávání, úkosování a svařování ORBITALUM TOOLS.
Přídavné materiály ELGA pro svařování – keramické destičky, optimátovy, regulátory
Tryskací zařízení ARC-H – stacionární a mobilní tryskací zařízení s uzavřeným oběhem a recyklací abraziva
Technologie pro svařování, svařovací stroje, zařízení a přídavné materiály
Svařovací zdroje KEMPPI, MIG/MAG, TIG, MMA svařování, svařovací zdroje pro automatizaci, svařovací zdroje, základní svařovací zdroje, synergické svařovací zdroje, High-tech svařovací zdroje, hořákové příslušenství Kemmpi, DC svařování, AC/DC svařování, svařovací kukly, funkční panely, dálkové ovladače, kabely a konektory, transportní vozíky, spotřební díly, monitorovací systémy pro svařování. Mechanické svařování BUGO - vozíkový pojezdový systém, automatizované svařování, modulární pojezdový svařovací systémy. Jednoúčelové svařovací zařízení - svařovací automaty KEMEC. Orbitální svařovací systémy MAGNATEC.
Plasmové systémy, plazmové řezání HYPERTHERM
Manuální plasmové systémy - plasmové zdroje od firmy Hypertherm (USA) PowerMax, strojní plasmové zdroje, plazmové řezačky, vzduchové plasmy, kyslíkové plasmové řezací stroje, spotřební díly pro plasmové řezací systémy Hypertherm a Centricut.
Roboty, robotizované systémy, automatizace FANUC
Systémový integrator firmy FANUC - průmyslové roboty, robotizované systémy a automatizace. Průmyslový robot FANUC Série LR Mate, průmyslový robot FANUC Série M-10iA, průmyslový robot FANUC Série M-710iC, průmyslový robot FANUC Série M-900iA, svářecí robot FANUC Série Arc Mate, paletizační robot FANUC Série M-410iB, manipulační robot M-420iA, Druhotné potraviny M-420iA, M-421iA, vysokorychlostní robot FANUC Série M-430iA, roboti montovaní na kolejnici FANUC Série Top Mounted, lakovací robot FANUC, průmyslový robot FANUC Série F-200iB, polohovadla FANUC, řídicí systém R-30iA B kabinet, řídicí systém R-30iA Mate kabinet, 2D Vision systém V-500iA, iRVision FANUC, svařovací buňky ARC-IN 250 M/2 a 250 E/2.
Kamerové senzory, kamerové systémy OMRON
Jednoduché kamerové systémy OMRON, kamerové senzory ZFV monochromatické, ZFV color, vyspělé kamerové systémy OMRON, flexibilní kamerové systémy, průmyslové kamerové systémy a aplikace.
Pece, tepelné zpracování kovů
Mobilní zařízení - invertorové předehřívací jednotky pro trubky, indukční a odporový ohřev, invertorová předehřívací a žíhací jednotka pro trubky, poloautomatická tříkanálová jednotka tepelného zpracování pro předehřívání a žíhání kovových obrobků, plně automatická tříkanálová mobilní jednotka pro tepelné zpracování, předehřívání a žíhání kovových předmětů, plně automatická šestikanálová jednotka pro tepelné zpracování, předehřívání a žíhání kovových předmětů.
Pece pro tepelné zpracování Heatmasters - elektrické nebo plynové vyhřívání, stacionární pece, mobilní pece, modulární pece, cylindrové pece, pece s dveřmi na čepu, komorové pece, pece s nucenou cirkulací vzduchu, pece na automobilových podvozcích, vagónové pece. Řídicí systém Heatmasters pro tepelné zpracování v pecích.
Příslušenství pro tepelné zpracování - přivařovačka termočlánků HM 250, topné prvky, páskovací přislušenství, izolační materiály.
Orbitální dělení, úkosování a svařování
Zastoupení Orbitalum Tools GmbH, divize Orbitalum - stroje pro orbitální dělení a úkosování trubek, přenosné stroje k dělení trubek, ruční odřezávač kovových trubek, stroje k obrábění konců trubek. Divize Orbimatic - počítačem řízené kompaktní zdroje proudu řady CA pro orbitální svařovací hlavy Orbimatic, počítačem řízené kompaktní zdroje proudu řady CB pro orbitální svařovací hlavy Orbimatic, uzavřené, kazetové, orbitální svařovací hlavy řady OW, otevřené orbitální svařovací hlavy řady TP, orbitální svařovací hlavy P 16 a P 20 pro zavařování trubek do trubkovnice, svařovací kleště pro svařování trubka-trubka metodou WIG, orbitální svařovací hlava pro svařování metodou WIG, přístroj pro měření zbytkového kyslíku a sada ucpávek do trubek při svařování. E.H WACHS - přenosné stroje na přípravu pro svar na trubkách, úkosovačka na trubky, stroje k dělení a úkosování trubek a souvislého potrubí Low Clearance Split Frames (LC SF). Industriebedarf und Schweißtechnik Erika Jankus GmbH - systémy pro plynovou ochranu kořene svaru, příslušenství, měřidla pro svařování, upínače na trubky, středicí řetězy, bruska na elektrody, přístroj pro měření zbytkového kyslíku DATENLOGGER.
Přídavné materiály ELGA
Přídavné materiály pro svařování, obalené elektrody, trubičkové dráty, plné dráty, dráty pro metodu TIG, keramické destičky, optimátory a regulátory.
Odsávací technika, odsávací zařízení EUROMATE
Mobilní odsávací zařízení, mobilní odsávač kouře EUROMATE, samočisticí mobilní filtr, mobilní odsavač pro svářecí aplikace, odsávací zařízení PHV, přenosné ventilátory pro stísněné prostory. Stacionární odsávací zařízení, filtrační jednotky, odsávací jednotka se samočisticím filtračním systémem, modulární odsávací systém s filtrem, stacionární odsávací systém pro nefiltrovaný odpad do atmosféry. Centrální odsávací systémy.
Tryskací zařízení
Otryskávací zařízení a technologie, stacionární tryskací boxy, robotizované tryskací boxy, mobilní tryskací zařízení, díly pro tryskací zařízení.

Další informace o firmě ARC-H a.s.

  • IČ : 25246364
  • DIČ : CZ25246364
  • Počet zaměstnanců : 18
  • Datum založení : 1.1.1991
  • Výrobce : ano
  • Distributor : Ano
  • Dovozce : Ano

Klíčová slova

  • svařování

  • svařovací

  • systémy

  • zařízení

  • fanuc

  • pece

  • odsávací

  • zdroje

  • robot

  • zpracování

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10