HECHT MOTORS s.r.o.

U Mototechny 131, Tehovec

251 62, Mukařov

  • +420 323 661 347
www.hecht.cz

Předmět činnosti firmy HECHT MOTORS s.r.o.

Dovoz a výroba zahradní techniky
Prodej zahradní a lesní techniky - zahradní centrum Mukařov
Prodej zahradní techniky HECHT®
Péče o zahradu - HECHT®: motorové a elektrické sekačky na trávu, vyžínače a křovinořezy, plotostřihy, provzdušňovače trávníků, zametací stroje, kultivátory Hecht, vysavače - fukary na listí, drtiče větví, kompostery.
Zpracování dřeva - HECHT®: elektrické a motorové řetězové pily, štípačky na dřevo, okružní pily, příslušenství k pilám.
Odklízení sněhu - HECHT®: sněhové frézy, sněhové lopaty a hrabla
Zahradní nábytek - HECHT®: zahradní houpací síť s dřevěným výpletem a podstavcem, servírovací stolek, zahradní souprava nábytku z teakového dřeva, z tvrdého tropického dřeva Meranti, zahradní houpačka ze dřeva Meranti.
Zahradní LED světla - HECHT®: zahradní světlo s LED diodami
Generátory proudu - HECHT®: benzínový generátor elektrického proudu poháněný 2, 4-taktním motorem o výkonu 2, 7, 14 koně.
Ostatní zahradní náčiní - HECHT®: zahradní čerpadla a vodárny, postřikovače, vysokotlaké myčky, rozmetače osiva a hnojiv, zahradní vozíky, stavební míchačky, Accu nářadí, prodlužovací kabely.
Náhradní díly HECHT®
Hliníkové hadicové spojky HECHT®
Mosazné hadicové spojky HECHT®
Echo: strunové vyžínače, křovinořezy, plotostřihy, postřikovače a rosiče, řetězové pily, vysavače a fukary na listí, rozmetače a posypové vozíky.
Claber - závlahové systémy
Raptor
Fiskars – provzdušňovače, ruční zahradní nářadí, sněhové frézy, škrabky na led, hrabla, kuchyňské nože Fiskars
Grizzly - strunové vyžínače, křovinořezy, čerpadla a domácí vodárny, řetězové pily
Blue Line - bazénová chemie a příslušenství
Blue Bird – křovinořezy, zemní vrtáky
Unitedpower - generátory elektřiny
Marina - sekačky na trávu, provzdušňovače
Zahradní technika HECHT, ECHO
Prodej a obchod: sekačky na trávu, elektrické sekačky na trávu, motorové sekačky na trávu, doplňky k sekačkám na trávu, strunové vyžínače, elektrické strunové vyžínače, akumulátorové strunové vyžínače, motorové strunové vyžínače, křovinořezy, elektrické křovinořezy, motorové křovinořezy, příslušenství k vyžínačům a křovinořezům - adaptéry, cívky, kotouče, misky, popruhy, struny a strunové hlavy, provzdušňovače, motorové provzdušňovače, elektrické provzdušňovače, mechanické provzdušňovače, polostřihy, nůžky na stříhání živého plotu, elektrické polostřihy HECHT, motorové polostřihy HECHT, profesionální polostřihy ECHO, drtiče větví, motorové drtiče větví HECHT, elektrické drtiče větví HECHT, postřikovací zařízení, rosiče, mechanické postřikovače, motorové postřikovače ECHO, motorové rosiče, prodlužovací tyče k postřikovačům HECHT, příslušenství pro postřikovače ECHO, závlahové systémy, nadzemní závlahové systémy, podzemní závlahové systémy a mikrovláha.
Zahradní nářadí
Prodej a obchod: ruční zahradní nářadí, zahradní a zahradnické nůžky, zahradní vidle, zahradnické pilky a nože, zahradní hrábě, zahradní rýče, sekery a lopaty, nářadí do lesa, drobné zahradnické nářadí, vytrhávače plevele, zahradní kolečka a další nářadí a nástroje pro zahradnické účely.
Prodej - čerpadla, zahradní vodárny, vysokotlaké čističe HECHT
Prodej a obchod: elektrická zahradní čerpadla, domácí vodárny HECHT, zahradní fontánky HECHT, pryžové a plastové hadice, sací hadice, vysokotlaké čističe HECHT, vysokotlaké myčky HECHT, rotační kartáče.
Lesní technika, lesní nástroje, lesnické stroje HECHT
Obchod a prodej: řetězové pily, elektrické řetězové pily, motorové řetězové pily, doplňky k řetězovým pilám HECHT, náhradní řetězy k pilám, štípače dřeva, vertikální štípače dřeva HECHT, horizontální štípačky dřeva HECHT, příslušenství ke štípačkám na dřevo.
Prodej - vysavače a zametací stroje, separátory HECHT
Obchod a prodej: vysavače a fukary na listí, elektrické vysavače a fukary na listí, motorové fukary na listí ECHO, doplňky k vysavačům a fukarům na listí, terasové vysavače Grizzly, úklidové a zametací stroje HECHT, separátory (oddělovače) HECHT.
Prodej - kultivátory, kompostery, rozmetače a posypové vozíky HECHT
Prodej a obchod: motorové kultivátory, elektrické kultivátory HECHT, kompostery HECHT, rozmetače a posypové vozíky, posypové vozíky HECHT, rozmetače hnojiva.
Prodej - elektrické generátory
Obchod a prodej elektrických generátorů: dvoukontaktní elektrické generátory HECHT, čtyřkontaktní elektrické generátory HECHT.
Prodej - zahradní nábytek, LED osvětlení
Obchod a prodej: zahradní nábytek, sestavy zahradního nábytku, zahradní houpačky, zahradní lehátka, servírovací stolky, slunečníky, houpací sítě, zahradní grily, zahradní LED osvětlení.
Prodej - bazénová chemie
Prodej: bazénové příslušenství, bazénové čisticí prostředky pro venkovní a vnitřní bazény, bazénová chemie
Prodej - sněhové frézy, hrabla, lopaty na sníh, škrabky na led HECHT
Prodej: elektrické sněhové frézy HECHT, motorové sněhové frézy HECHT, příslušenství k frézám, škrabky na led, hrabla a lopaty na sníh, nástroje pro odklízení sněhu
Ostatní zboží HECHT, FISKARS
Dále prodáváme zemní vrtáky, stavební míchačky HECHT, kuchyňské nože FISKARS, palice Fiskars, motorové oleje a příslušenství, prodlužovací kabely, akumulátorový šroubovák.

Další informace o firmě HECHT MOTORS s.r.o.

  • IČ : 61461661
  • DIČ : CZ61461661
  • Počet zaměstnanců : 429
  • Datum založení : 1.1.1994
  • Distributor : Ano
  • Dovozce : Ano
  • Vývozce : Ano
  • Poskytovatel služeb : Ano

Klíčová slova

  • dřeva

  • elektrické

  • hecht

  • křovinořezy

  • led

  • motorové

  • příslušenství

  • strunové

  • vyžínače

  • zahradní

Merchart.cz Doporučujeme

10% SLEVA na nákup na Merchart.cz
Kupón : IFIRMY10